SUA: Îmbălsămătorii au găsit numeroase cheaguri lungi şi fibroase, lipsite de caracteristici post-mortem

Cheaguri fibroase găsite în cadavre
Cheaguri fibroase găsite în cadavre (Prin amabilitatea lui Richard Hirschman)

Mai mulţi îmbălsămători din Statele Unite au observat numeroase cheaguri mari, uneori foarte lungi, "fibroase" şi cauciucate, în interiorul cadavrelor pe care le tratează. Ei au confirmat pentru The Epoch Times că această situatie a apărut începând din 2020 sau din 2021.

Nu se ştie încă dacă adevarata cauză ce a generat noul fenomen al cheagurilor ar fi COVID-19, vaccinurile anti-COVID, ambele sau ceva diferit.

The Epoch Times a primit videoclipuri şi fotografii suplimentare ale cheagurilor anormale, dar nu le-a putut publica din cauza condiţilor impuse privind materialele distribuite pe internet.

Mike Adams, care conduce un laborator acreditat ISO-17025 în Texas, a analizat cheagurile în luna august şi a constatat că acestea nu conţin fier, potasiu, magneziu şi zinc.

Laboratorul lui Adams foloseşte spectrometrie de masă cu plasmă cuplată inductiv (ICP-MS), spectrometru de masă cu triplu cuadripol şi cromatografie lichidă-spectrometrie de masă, pentru a detecta, de obicei, eventuale prezenţe de metale, pesticide şi glifosat în produsele alimentare.

"Am testat unul dintre cheagurile de la îmbălsămătorul Richard Hirschman, prin ICP-MS. De asemenea, a fost testat în paralel, sânge uman viu de la o persoană nevaccinată", a declarat Adams pentru The Epoch Times.

El a constatat că cheagurilor le lipsesc elemente cheie prezente în sângele uman sănătos, cum ar fi fierul, potasiul şi magneziul, ceea ce sugerează că acestea sunt formate din altceva decât sânge.

Adams îşi uneşte resursele de analiză cu mai mulţi medici şi intenţionează să investească din propriul buzunar în echipamente pentru a determina mai departe compoziţia şi cauza probabilă a acestora.

Structurile, asemănătoare unor corzi, diferă ca mărime, dar unele pot ajunge la fel de lungi ca un picior uman, iar cele mai groase pot fi la fel de groase cât un deget mic.

Creşterea drastică a numărului cheagurilor

Richard Hirschman, un director de pompe funebre şi îmbălsămător autorizat din Alabama, a reamintit că lucrează în această meserie de la tragedia din 11 septembrie 2001.

"Înainte de 2020, 2021, probabil că am fi văzut undeva între 5 şi 10 la sută din cadavrele pe care le îmbălsămam [având] cheaguri de sânge. Suntem familiarizaţi cu ceea ce sunt cheagurile de sânge şi a trebuit să ne confruntăm cu ele de-a lungul timpului", a declarat Hirschman pentru The Epoch Times.

El spune că, în prezent, între 50 şi 70 la sută din cadavrele pe care le vede au cheaguri.

"Pentru mine, să îmbălsămez un cadavru fără cheaguri, cam cum era pe vremuri, înainte de toate aceste lucruri... Este rar. Excepţia este să îmbălsămezi un corp fără cheaguri", a spus Hirschman.

Analiza cheagurilor

Graficul de mai jos arată diferenţele dintre sângele celor nevaccinaţi şi cheagul testat cu ICP-MS, conform analizei lui Adams.

Elementul Sânge (nevaccinat) Cheagul

Mg (magneziu) 35 ppm 1,7 ppm

K (Potasiu) 1.893 ppm 12,5 ppm

Fe (Fier) 462 ppm 20,6 ppm

Cu (Cupru) 1 ppm 0,3 ppm

Zn (Zinc) 7,9 ppm 2,4 ppm

Al (Aluminiu) 1,3 ppm1,6 ppm

Na (Sodiu) 1.050 ppm 1.500 ppm

C (Carbon) 137î288 ppb 152.845 ppb

Ca (Calciu) 74 ppm 23,8 ppm

Sn (Staniu) 163 ppb 943 ppb

Cl (Clor) 930.000 ppb 290.000 ppb

P (Fosfor) 1.130 ppm 4.900 ppm"

"Se poate observa că markerii cheie ai sângelui uman, cum ar fi fierul, lipsesc din cheag (care este doar la 4,4% din sânge).

O poveste similară cu magneziul, potasiul şi zincul. Aceştia sunt repere clare pentru sângele uman. Sângele uman viu va avea întotdeauna un nivel ridicat de fier, altfel persoana ar fi moartă. Aceste cheaguri nu au aproape deloc fier, nici magneziu, etc.", a declarat Adams pentru The Epoch Times.

Wade Hamilton, un cardiolog care este familiarizat cu cheagurile, a declarat pentru The Epoch Times: "Faptul că magneziul, potasiul şi fierul sunt foarte scăzute în probe ar putea sugera că nu sunt cheagurile obişnuite post-mortem, că, de fapt, nu a existat flux sanguin în aceste vase. Aceste structuri ridică, dar nu răspund în totalitate la unele întrebări interesante."

"Combinaţia dintre electroliţii scăzuţi şi noile structuri foarte puternice asemănătoare unor corzi sugerează că aceste zone în care se văd structurile asemănătoare unor corzi în vasele de sânge nu au avut circulaţie. Acestea nu sunt constatări post-mortem 'normale', potrivit îmbălsămătorilor experimentaţi, înclinaţi să obţină accesul vascular al întregului corp dintr-un singur loc, ceea ce, din cauza 'cheagurilor' neobişnuite, nu au putut face", a adăugat el.

"Nu sunt cheaguri normale post-mortem, ci mai degrabă şirurile lungi şi minuscule ar fi putut fi etiologice în cazul deceselor, împiedicând circulaţia în acele regiuni. Alţii au arătat că proteina spike se poate desfăşura şi chiar se desfăşoară şi formează o configuraţie diferită, contribuind la structuri lipite strâns, asemănătoare unor cordoane, cu răsuciri longitudinale, precum şi cu legături încrucişate, vizibile la microscop, fiecare dintre ele măsurând angstromi în diametru - este nevoie de 25.400.000 de angstromi pentru a face un centimetru - un capilar tipic are în jur de 5 microni, astfel încât sunt necesare multe cordoane pentru a obstrucţiona un vas."

Procesul de îmbălsămare a devenit şi el mult mai dificil, determinându-i pe unii îmbălsămători să fie nevoiţi să dreneze sângele prin mai multe puncte în loc de unul singur.

"Nu am mai văzut niciodată aşa ceva înainte"

"În 20 de ani de îmbălsămare, nu mai văzusem niciodată aceste structuri fibroase albe în sânge, şi nici alţii din domeniul meu. În ultimul an, am văzut aceste cheaguri ciudate la mai multe persoane diferite şi se pare că nu contează de ce mor, de multe ori au substanţe similare în sânge. Acest lucru mă îngrijorează foarte mult, deoarece, dacă ceva nu este în regulă în sânge, se pune întrebarea: este ceva care îi face pe oameni să moară prematur?", a declarat Hirschman.

"Pe măsură ce vara [din 2021] a continuat, decesele COVID erau în scădere, dar aceste cheaguri erau din ce în ce mai numeroase. Suspiciunea mea este că vaccinul ar putea fi cauza acestor cheaguri ciudate. Îmi dau seama că nu sunt medic şi nici om de ştiinţă, dar ştiu cum arată sângele şi sunt foarte familiarizat cu procesul de îmbălsămare pe care îl fac de două decenii. Nu ştiu sută la sută ce cauzează aceste cheaguri, dar ştiu din experienţa mea şi din discuţiile cu alţi câţiva îmbălsămători şi directori de pompe funebre că niciunul dintre noi nu a mai văzut aceste cheaguri ciudate."

Hirschman a trimis cheagurile la câţiva patologi şi susţine că unii dintre ei le-au "trecut cu vederea", probabil din cauza fricii de represalii.

El a îmbălsămat mii de cadavre şi este foarte familiarizat cu sângele, iar el consideră că sângele majorităţii cadavrelor pe care le-a văzut în ultimii doi ani "s-a schimbat".

Hirschman nu se teme că îşi va pierde locul de muncă, deoarece este un îmbălsămător de meserie şi nu este angajat al unei case funerare, dar este, de asemenea, precaut să nu dezvăluie unde anume lucrează.

"Nici măcar nu sunt morţi de COVID. Mor din cauza unor atacuri de cord bruşte, accidente vasculare cerebrale, cancere. Se pare că nu mai contează de ce mor aceşti oameni în zilele noastre, atât de mulţi dintre ei au aceleaşi anomalii în sânge. Sângele este diferit. Ceva face ca sângele să se schimbe. Şi tot scopul pentru care am încercat să scot la iveală acest lucru a fost să încerc să spun: uite, ceva nu este în regulă. Haideţi să ne dăm seama ce este, astfel încât poate vom găsi o modalitate de a ajuta la eliminarea acestor lucruri şi de a salva vieţile oamenilor. Dacă nu este vorba de vaccin, foarte bine! Dar ce este? Haideţi să ne dăm seama, pentru că ceva o provoacă şi nu poate fi sănătos", a subliniat acesta.

Situaţia vaccinării

Hirschman nu poate vorbi întotdeauna cu familiile, dar a încercat să confirme dacă trupurile persoanelor cu cheaguri fuseseră vaccinate.

Uneori, casa de pompe funebre cunoaşte statutul de vaccinare al persoanei decedate şi îi spune; alteori se poate întâmpla, de asemenea, ca persoana să fi fost vaccinată şi să nu fi spus familiei.

"Am avut o persoană de 49 de ani, era perfect sănătoasă, se pregătea să meargă la serviciu, se prăbuşeşte moartă. Următorul lucru pe care îl ştiu este că îl îmbălsămăm şi ghiciţi ce scot din el? Aceleaşi lucruri. Aceleaşi lucruri! Era foarte bine, foarte sănătos. I-a şocat pe toţi. Am aflat, da. Nu numai că a fost vaccinat, dar a fost stimulat", şi-a amintit Hirschman.

De asemenea, el a declarat că a găsit "aceeaşi chestie" la un bărbat care a avut un atac cerebral în timp ce dormea şi care a murit de cancer.

"Am vorbit cu o îmbălsămătoare din Louisiana şi ea a spus acelaşi lucru. Uneori nu sunt uriaşe, există alte varietăţi de anomalii, unele dintre ele erau mici, uneori sunt mici pete, ca nişte bucăţi de nisip sau zaţ de cafea", a spus Hirschman.

Alţi îmbălsămători

Wallace Hooker este un expert îmbălsămător care ţine prelegeri la nivel naţional, dar şi internaţional. El are o prezenţă semnificativă pe reţelele de socializare, în special pe unele site-uri private privind îmbălsămarea.

Hooker vede aproximativ 300 de cadavre pe an şi a văzut numeroase cheaguri de acelaşi fel ca şi Hirschman.

El a declarat pentru The Epoch Times că "oamenii văd aceste [cheaguri], doar că nu este vorba de Richard şi de mine şi de Anna [Foster]", un alt îmbălsămător.

"Am oameni care îmi trimit aproape în fiecare săptămână fotografii cu ceea ce văd", a spus Hooker.

După ce a declarat că a suspectat că vaccinurile ar putea avea legătură cu cheagurile, a fost contestat de unele persoane care au spus că nu este un medic calificat care ar putea comenta cauza.

Hooker bănuieşte, de asemenea, că aşa-numitul sindrom al morţii subite a adulţilor ar putea avea o anumită legătură cu aceste cheaguri. Hooker locuieşte într-o zonă rurală conservatoare şi, din observaţiile sale, mai puţini oameni de acolo au fost vaccinaţi în comparaţie cu cei din marile oraşe.

"Cel puţin 25 la sută din ceea ce îmbălsămamam prezintă o cantitate semnificativă de cheaguri", a spus Hooker.

De asemenea, el a remarcat că unii îmbălsămători cu mai puţină pricepere ar putea să nu găsească cheagurile după drenaj şi că patologii care fac autopsii pe cadavre ar putea să nu facă o verificare completă a sistemului vascular.

"Unii îmbălsămători nu sunt îmbălsămători minuţioşi. Mulţi lucrează pentru firme corporatiste care nu permit absolut deloc un telefon mobil în sala de îmbălsămare. Nu permit să se facă fotografii, iar acesta este un motiv de concediere imediată. Am vorbit cu aceşti oameni care lucrează pentru aceste firme", a mai declarat el.

Anna Foster, un director de pompe funebre autorizat din Missouri, a explicat că a început să vadă cheaguri mai frecvente şi mai mari după ce a început pandemia COVID.

"De multe ori stau de vorbă cu familiile pentru a face aranjamentele. Familiile tind să ne povestească despre perioada premergătoare morţii persoanei, iar faptul că ştiam că am îmbălsămat persoana cu o seară înainte m-a determinat să ţin evidenţa acestor cazuri. La început, niciunul nu fusese diagnosticat vreodată cu COVID, dar toţi fuseseră vaccinaţi. Mai târziu, un cuplu avusese COVID, dar nu recent, şi erau, de asemenea, vaccinaţi", a declarat Foster pentru The Epoch Times.

"Majoritatea persoanelor pe care le-am îmbălsămat şi care au văzut aceste modificări aveau peste 75 de ani şi locuiau în centre de îngrijire, cu excepţia a doi bărbaţi în vârstă de 50 de ani. Unul dintre aceşti bărbaţi a fost un prieten de-al nostru şi a fost vaccinat, iar după a doua doză a început să se simtă rău. Soţia sa l-a dus la medicul de familie, iar medicul l-a trimis imediat la Urgenţe pentru că prezenta semne de cheaguri de sânge sau de atac de cord. A intrat în stop cardiac în timpul transferului şi a murit la scurt timp după aceea. A fost îmbălsămat imediat după deces, iar formarea cheagurilor a fost de departe inexplicabilă, iar acesta a fost momentul în care am început să mă simt foarte îngrijorată în ceea ce priveşte acest vaccin şi am renunţat la gândul de a mă vaccina eu însămi", a declarat Foster.

Într-un caz, ea a scos cheaguri care aveau o lungime de 60 de centimetri şi "mai multe" care aveau cel puţin 30 cm - din acelaşi corp.

"Ştiu că înainte de vaccinare, cazurile mele de îmbălsămare nu aveau cantitatea de cheaguri pe care o văd acum şi foarte rar găseai multe cu fibrină ataşată; acum, este de cel puţin zece ori mai mare, dacă nu chiar mai mult", a spus ea.

Cheaguri ciudate

Larry Mills, un îmbălsămător şi director de pompe funebre autorizat în statul Alabama, lucrează în domeniul funerar din 1968 şi a fost implicat în procedura de îmbălsămare încă de la începutul carierei sale.

"Noi, în calitate de îmbălsămători, observăm cheaguri ciudate de la apariţia epidemiei COVID. Aceste cheaguri au o aparenţă foarte cauciucată şi sunt foarte lungi când ies din venele pe care le folosim în timpul procedurii de îmbălsămare. Ei chiar par a fi ca nişte viermi de pământ. Nu am mai văzut aşa ceva în cariera mea până acum", a declarat Mills pentru The Epoch Times.

Alţi directori de pompe funebre sau îmbălsămători au dorit să-şi păstreze anonimatul, deoarece nu ştiu cum ar reacţiona casele funerare.

"Pot să vă spun cu certitudine că cheagurile pe care Richard le-a prezentat online sunt un fenomen la care nu am fost martor până, probabil, la mijlocul anului trecut. Cam asta este cam tot ce am de spus despre asta. Nu am nicio cunoştinţă cu privire la ceea ce cauzează cheagurile, dar se pare că acestea au început să apară pe la mijlocul anului 2021", a declarat un alt îmbălsămător, licenţiat din anul 2001, pentru The Epoch Times.

"Puteţi fi siguri că genul de cheaguri pe care le vedem nu le-am mai observatt înainte de anul trecut", a adăugat el.
Un director de pompe funebre licenţiat şi un ucenic îmbălsămător care lucrează în industria funerară de peste 3 ani a participat la peste 200 de îmbălsămări.

"În cursul lunii mai 2021, procesul de îmbălsămare a devenit mai dificil. Scurgerea normală a sângelui a fost aproape oprită de sângele gros, gelatinos. În loc ca sângele să curgă normal pe masă, acesta era foarte vâscos. Atât de gros, încât nu se spăla de pe masă fără efort", a declarat ea pentru The Epoch Times.

Pe măsură ce a trecut timpul de când au fost distribuite vaccinurile, ea a văzut mai mult "sânge gros", precum şi "cheaguri groase, asemănătoare unor cheaguri fibroase".

Cheagurile nu formează numai în vene, ci şi în artere.

Ea a explicat că îmbălsămarea normală durează de obicei în jur de două ore, dar acum poate dura până la patru ore.

"Distribuţia fluidului arterial este blocată de aceste cheaguri şi îmi îngreunează munca. Cheagurile sunt atât de mari şi de groase încât, odată cu fluxul de soluţie arterială, este necesar masajul şi manipularea arterei sau a venei pentru îndepărtare", a continuat ea. "Sunt capabilă să folosesc forcepsul la unele dintre cheagurile mari cu forcepsul".

"Multe familii au raportat moartea persoanei dragi ca fiind un atac de cord brusc, precum şi embolii şi cheaguri de sânge. Multe familii au declarat, că membrii familiei lor nu au avut probleme de sănătate înainte de a se vaccina. Eu însumi sunt vaccinat, la fel ca şi părinţii mei. Tatăl meu a fost vaccinat cu vaccinul Moderna, două săptămâni mai târziu a fost operat de urgenţă pentru cheaguri de sânge în artera poplitee. După a doua doză de vaccin, a fost spitalizat cu mai multe cheaguri, a fost operat a doua oară, iar a treia oară era să moară. Tatălui meu a trebuit să i se facă un bypass complet la picior", a spus ea.

"În timpul spitalizării tatălui meu, tatăl celui mai bun prieten al meu a fost operat de urgenţă la acelaşi spital pentru un atac de cord masiv, pe care l-a suferit la câteva săptămâni după ce a făcut vaccinul."

"Tatăl meu suferă acum de leziuni la nivelul nervilor şi nu-şi mai poate folosi piciorul. După ce mama mea a făcut vaccinul Moderna, a suferit complicaţii din cauza unei insuficienţe a valvei cardiace şi a fost operată pentru cheaguri de sânge în artere. Eu am fost diagnosticată cu efuziune pericardică a valvei tricuspide şi am, de asemenea, miocardită. Am început să am dureri toracice acute, dificultăţi de respiraţie, iar acestea s-au agravat progresiv. Am fost la urgenţe şi am consultat un cardiolog, care m-a diagnosticat. Tensiunea mea arterială este la un nivel record. Am fost o persoană foarte sănătoasă până când am făcut vaccinul Moderna", a adăugat ea.

The Epoch Times a contactat Moderna pentru comentarii.

Alţi trei îmbălsămători au confirmat, de asemenea, prin telefon, că au întâlnit personal cazuri de cheaguri anormale.

Explicaţii posibile oferite de doctorii

"Cheagurile de sânge foarte mari care sunt îndepărtate înainte şi după moarte nu seamănă cu nimic din ceea ce am văzut vreodată în medicină", a declarat pentru The Epoch Times Dr. James Thorp, un expert în medicina materno-fetală care a observat anomalii la femeile însărcinate şi la fetuşi.

"Vaccinul COVID-19 deturnează energia de la procesele fiziologice din organism către producerea proteinei toxice spike", a spus Thorp. "Acest lucru direcţionează energia departe de procesul normal de digestie internă, cunoscut şi sub numele de autofagie. Acest lucru are ca rezultat plierea greşită a proteinelor şi propagarea cheagurilor mari de sânge intravascular şi, de asemenea, o varietate de boli conexe, inclusiv boală prionică, boala Creutzfeldt-Jakob, amiloidoza şi demenţele, inclusiv Alzheimer şi altele. Deşi este posibil ca boala COVID-19 în sine să contribuie potenţial la aceste boli, este puţin probabil şi, dacă ar fi aşa, efectul vaccinului ar fi de 100 până la 1.000 de ori mai mare decât cel al bolii COVID-19."

Hamilton a afirmat: "O altă posibilă explicaţie a electroliţilor scăzuţi este că aceştia au fost absorbiţi şi legaţi de toxină ca parte a unui proces eşuat de a scăpa de "toxină", ca atunci când vitamina B-12 este scăzută la pacienţii care iau medicamente antipsihotice, deoarece organismul încearcă să scape de medicament, legat de B-12 ca etapă a eliminării. Fiecare toxină trebuie să fie legată de un electrolit pentru a părăsi organismul."

Hamilton crede că acumularea copleşitoare a acestor cordoane care au "aproape rezistenţa oţelului" ar fi putut provoca insuficienţa multiorganică şi moartea.

"Termenul de amiloid a fost folosit anterior pentru a descrie o serie de condiţii patologice în organele bolnave şi este cauza morţii în cazul afecţiunii genetice rare amiloidoză. Nu este niciodată normală. Dacă o acumulare parţială a mii de structuri asemănătoare unor corzi poate provoca oboseală bazată pe scăderea fluxului sanguin, ceaţă cerebrală sau moartea bruscă a unui adult este speculativă, dar cu siguranţă posibilă", a declarat Hamilton.

"Patologii vor trebui să facă examinări mai detaliate decât cele care se fac în mod obişnuit pentru a răspunde la această întrebare. Acest proces, de exemplu, ar putea duce la un infarct miocardic acut cu creşterea enzimei la un tânăr jucător de fotbal fără constatări anatomice grosiere."

Dr. Sherri Tenpenny, care analizează reacţiile adverse ale vaccinurilor de aproximativ trei decenii, crede, de asemenea, că cheagurile au legătură cu proteinele amiloide.

"Se pare că răspunsul vine direct prin acel ac. Boala proteinelor Spike, care duce la depunerea de amiloid în organe şi la umplerea arterelor şi venelor", a declarat Tenpenny pentru The Epoch Times.

"Proteina spike interacţionează, de asemenea, cu trombocitele şi fibrinogenul, interferând cu fluxul sanguin, ducând, de asemenea, direct la hipercoagulare. Atunci când proteina spike a fost amestecată cu alte proteine din sânge, structura combinată asemănătoare amiloidului a fost rezistentă la enzimele care în mod normal ar descompune cheagul (numită fibrinoliză afectată)", a adăugat ea.

"Acest lucru duce la persistenţa unui număr voluminos de microcheaguri în vasele mici de sânge din tot corpul numite capilare. Milioane de cheaguri minuscule blochează efectiv trecerea celulelor roşii în ţesuturi, făcând mai dificil schimbul de oxigen şi ducând la insuficienţa sistemului multiorganic", a mai afirmat aceasta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură