Surse: Directorul Evenimentul Zilei, Dan Andronic, dus cu mandat la DNA

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Jurnalistul Dan Andronic, director al publicaţiei Evenimentul Zilei, va fi dus cu mandat la DNA Braşov, relatează Hotnews.ro, citând surse judiciare.

Conform publicaţiei citate, Andronic ar fi implicat într-un doar vizând retrocedări, cu un prejudiciu de 136 de milioane de euro. În acest moment nu se cunoaşte calitatea lui Andronic în dosar.

Dosarul este instrumentat de DNA Braşov. Sursa citată mai reaminteşte că procurorii anticorupţie au făcut în dimineaţa zilei de astăzi percheziţii la domiciliul lui Remus Truică şi la alte persoane şi sedii de firme, iar după-amiază au fost duşi cu mandat la audieri la DNA Braşov mai mulţi oameni de afaceri.

În acest dosar ar fi implicat Prinţul Paul, căruia i s-ar fi făcut rău pe drum spre DNA şi a fost internat în spital, un fost consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu din perioada în care acesta a fost premier (Marius Andrei Marcovici) şi Claudiu Lucian Mateescu (director general al firmei de imobiliare Impact).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne