Tehnocrat nemulţumit: Grindeanu iar e dezinformat. Situaţia e chiar invers de cum spune

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat în Parlament că sistemul de plată a subvenţiilor în agricultură a fost blocat de guvernarea Cioloş şi că ei într-o lună l-au deblocat şi au început să acorde subvenţiile fermierilor, şi-a manifestat nemulţumirea fostul consilier de stat în guvernarea tehnocrată, Ionel Dancă.

"Din această afirmaţie eu înţeleg doar că domnul Grindeanu iar e dezinformat sau nu are timp să se informeze de la colaboratorii lui sau de la predecesorul său şi să afle că situaţia e uşor diferită, ba chiar invers de cum a spus. Detalii sunt de mai bine de o săptămână pe pagina lui Dacian Cioloş pentru cine chiar vrea să ştie adevărul:

Datorită finalizării cu succes în 2016 a ceea ce a întârziat guvernul PSD în 2015, nu numai că s-au plătit în avans o parte din subvenţii, dar la începutul acestui an, guvernul actual a putut să facă la timp plata restului subvenţiei (pentru că noi ne-am făcut treaba corect anul trecut, spre deosebire de cei dinaintea noastră).

Şi pentru că noi ne-am făcut treaba corect şi faţă de cei ce ne-au urmat, aş adăuga eu", a scris pe pagina sa de Facebook, fostul consilier de stat Ionel Dancă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne