Turcan: PSD într-un moment istoric, cel de a iniţia moţiune de cenzură contra propriului Guvern

Lidera PNL remarcă faptul că, după ce i-a intoxicat pe români cu ideea că actuala guvernare ar fi fost una de un succes nemaiîntâlnit, PSD a ajuns acum aproape de punctul de iniţia moţiune de cenzură contra propriului Guvern.
Raluca Turcan(Presedinde PNL),
Raluca Turcan(Presedinde PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Refuzul (deocamdată neoficial) al premierului Grindeanu de a demisiona la ordinul lui Dragnea pune în evidenţă ridicolul în care a ajuns PSD, remarcă, pe Facebook, liderul interimar al PNL, Raluca Turcan. Astfel, Grindeanu reuşeşte să aducă PSD într-un moment istoric, unic pentru ridicol în întreaga perioadă post-decembristă, adică acela de a iniţia o moţiune de cenzură pentru demiterea propriului guvern, susţine liberala.

"După o jumătate de an în care reprezentanţii PSD au intoxicat opinia publică cu ideea că actuala guvernare ar fi fost una de un succes nemaiîntâlnit, astăzi, PSD nu reuşeşte să producă un argument raţional şi coerent pentru care doreşte demisia Guvernului", scrie, pe Facebook, Turcan.

Potrivit şefei PNL În mod normal, Guvernul Grindeanu trebuia să-şi depună mandatul încă de la momentul OUG 13. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar în prezent asistăm la un iresponsabil "război fratricid" în interiorul PSD, război alimentat de ambiţiile lui Dragnea şi care arată de fapt "dezinteresul pentru actul de guvernare şi preocuparea obsesivă de a folosi puterea în interes personal şi de grup."

"Dar, presupunând că premierul Grindeanu ar fi schimbat de PSD, şi va reuşi să propună pe altcineva în loc: care e garanţia că nu vor ajunge în acelaşi punct, după încă 6 luni de zile, şi că oamenii aceştia se vor preocupa de ceea ce trebuie în virtutea votului primit?", scrie Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne