Turcescu, scrisoare pentru Iohannis şi Cioloş. "Riscăm să vedem îngheţate bocnă şcoli, spitale şi grădiniţe"

Robert Turcescu
Robert Turcescu (Epoch Times România)

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a trimis o scrisoare Preşedinţiei şi Guvernului Cioloş, prin care atrage atenţia asupra situaţiei de criză financiară fără precedent în care se află Regia de Termoficare Bucureşti.

"Se pierde astfel perioada optimă în care s-ar realiza lucrări de intervenţie, întreţinere, revizie şi reparaţii a sistemului care alimentează cu apă caldă şi căldură majoritatea locuitorilor Capitalei României.

Riscul ca iarna viitoare, pe lângă apartamentele bucureştenilor, să vedem îngheţate bocnă şcoli, spitale, creşe, grădiniţe, este aşa de mare, încât face necesară intervenţia urgentă a celor mai înalte foruri de conducere ale Statului.

În caz contrar, responsabilitatea revine în întregime celor care n-au intervenit la timp pentru a rezolva această problemă cu efect devastator asupra vieţii bucureştenilor", a transmis Robert Turcescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne