Turneul de la Roland Garros, reprogramat în septembrie, va avea un număr limitat de spectatori în tribune

"În ce mă priveşte, eu susţin desfăşurarea unui Roland Garros cu un maxim de public. Dar, în funcţie de condiţiile sanitare vom face ajustările necesare.." - Bernard Giudicelli, preşedintele Federaţiei franceze de tenis.
(THOMAS COEX / AFP / Getty Images)

Preşedintele Federaţiei franceze de tenis (FFT), Bernard Giudicelli, a mărturisit că turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, programat iniţial între 27 mai şi 7 iunie, şi amânat din cauza pandemiei de Covid-19 pentru perioada 20 septembrie - 4 octombrie, va avea un număr limitat de spectatori în tribune.

Totodată oficialul a precizat că numărul iubitorilor sportului alb de pe arenele complexul sportiv Roland Garros, va depinde de hotărârile pe care le va lua guvernul francez.

''E încă prea devreme să spun cum se va juca Roland Garros, când condiţiile sanitare evoluează de la zi la zi. În ce mă priveşte, eu susţin desfăşurarea unui Roland Garros cu un maxim de public. Dar, în funcţie de condiţiile sanitare vom face ajustările necesare, în funcţie de directivele guvernului, care va decide câtă lume poate fi pe stadion. Dar garantez că Roland Garros va avea loc.. Ipoteza cu porţile închise nu o agreăm, pentru că Roland Garros ca orice alt Grand Şlam este o reuniune între jucători şi public, iar asta dă magia turneului'', a declarat Giudicelli.

Tenisul profesionist suspendat în martie din cauza pandemiei de coronavirus va fi reluat cel mai devreme în luna august.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport