Un posibil OZN monitorizează astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională


 


Un posibil OZN surprins de camera Staţiei Spaţiale Internaţionale în timpul unei operaţiuni de întreţinere executate de doi astronauţi. 

 
Un posibil OZN surprins de camera Staţiei Spaţiale Internaţionale în timpul unei operaţiuni de întreţinere executate de doi astronauţi.   (Captură Foto)

Aceste cadre surprinzătoare capturate de NASA prezintă un posibil OZN ce plana în apropierea Staţiei Spaţiale Internaţionale în timp ce doi astronauţi se aflau într-o „plimbare spaţială.”

În clipul de 5 minute, postat pe youtube, astronauţii Reid Wiseman de la NASA şi Alexander Gerst de la Agenţia Spaţială Europeană au ieşit în afara staţiei pentru operaţiuni de întreţinere.

Totuşi, timp de aproximativ 5 secunde, o navă spaţială misterioasă – despre care se presupune că plana sau zbura – a putut fi de asemenea vizibilă în fundal, în bezna spaţiului.

Nava a fost surprinsă de cameră între Staţia Spaţială şi Pământ – într-o zonă unde fusese doar întuneric beznă cu câteva clipe înaintea misterioasei apariţii.

Fără a fi surprinzător, NASA încă nu a comentat pe marginea obiectului misterios.

Dar agenţia a confirmat că ieşirea spaţială a avut loc în 7 octombrie şi că cei doi astronauţi au efectuat reparaţii la Staţia Spaţială.

Cei doi au mutat o pompă de răcire defectă într-un spaţiu de depozitare extern. În plus, ei au instalat un echipament ce oferă din nou energie braţului robotic extern şi sistemului mobil folosit de acesta pentru a se deplasa de-a lungul Staţiei.

O a doua plimbare spaţială este programată pentru astăzi, a declarat NASA.