„Un vis devenit realitate” - Laura Bretan, câştigătoarea show-ului „Românii au talent”, uimeşte SUA

Laura Bretan
Laura Bretan (Facebook)

Laura Bretan, o fetiţă de 13 ani de origine română, a uimit audienţa cunoscutului concurs "America's got talent" cu vocea sa. Laura a ridicat sala în picioare, fiind ovaţionată îndelung pentru intepretarea de excepţie a ariei "Nessun Dorma".

„Nu am mai auzit niciodată ceva asemănător în toţi anii în care am făcut acest spectacol. Serios”, i-a transmis cunoscutul membru al emisiunii, Simon Cowell, citat de people.com fetiţei.

„A fost incredibil. Ce face momentul cu adevărat deosebit este faptul că eşti o persoană atât de drăguţă, de modestă, fără să ai idee cât de incredibilă eşti.”, a adăugat Cowell.

„Cred că acest spectacol îţi va schimba complet viaţa”, i-a transmis, la rândul său, Mel B, fosta Spice Girls, înainte să apese Golden Buzzer, butonul care poate trimite un concurent direct în semifinală.

Uimită de succesul pe care l-a repurtat, Laura a declarat, la rândul său, că ceea ce se întâmplă este un vis devenit realitate.

Reamintim că Laura Bretan a impresionat şi România cu vocea sa. Bretan este câştigătoarea sezonului şase al show-ului "Românii au talent," a cărui finală a avut loc vineri seară, când a ridicat sala în picioare cântând aria Vissi d’arte din Opera Tosca de Puccini.

Fetiţa cu voce de aur este de origine română, dar s-a născut în Statele Unite ale Americii şi locuieşte în Chicago. Potrivit europafm.ro, Laura a început să cânte de la vârsta de 4 ani, îndemnată de mama sa, apoi a fost îndrumată de către Cristian Dumetrana, profesor de muzică din Chicago. Acum studiază canto cu Nicoleta Roman, artistă lirică la Chicago Symphony Orchestra.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură