UPDATE: România - Elveţia 1-1

Tricolorii obţin primul punct la EURO şi mai speră la calificarea din grupă
(Echipa Naţională de fotbal a României/facebook)

Update: Meciul se încheie. Tricolorii obţin primul punct la EURO şi mai speră la calificarea din grupă. După acest egal, România este pe locul 3, cu un 1 punct, iar Elveţia este pe primul loc, cu 4 puncte.

Următorul meci al României va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00.

Update: De la margine s-au indicat 3 minute de prelungire (min 90)

Update: Mehmedi a egalat cu un şut violent din careu (min 57). Acesta a marcat de la marginea careului mic, în vinclul porţii lui Tătăruşanu.

România a luat avantaj în faţa Elveţiei în urma unui 11 metri înscris de Stancu, obţinut după ce Chipciu a fost tras de tricou de Lichsteiner.

Stancu a executat perfect penalty-ul ajungând astfel la 11 goluri marcate pentru România.

Meciul dintre cele două naţionale de fotbal este decisiv pentru tricolori, în perspectiva calificării în optimile de finală ale competiţiei găzduite de Franţa.

România vine după un meci pierdut în faţa Franţei (1-2), în meciul de deschidere, în timp ce Elveţia a învins Albania cu 1-0 şi are trei puncte în clasament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport