USR, pe baricade. Roxana Wring: "De la Videanu la Oprescu, la Firea, nu s-a schimbat nimic!"

Urbanismul în favoarea speculatorilor imobiliari va continua nestingherit şi în mandatul primăriţei Gabriela Firea, a acuzat Roxana Wring, de la USR.
Roxana Wring
Roxana Wring (Eugen Horoiu/Epoch Times)

La numai câteva luni distanţă, primăriţa Capitalei Gabriela Firea decide intempestiv să modifice componenţa Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului printr-un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi din 8 iunie, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, consilierul general USR Roxana Wring.

"Pentru cei care nu ştiu, comisia cu pricina este organismul care dă undă verde marilor proiecte de urbanism din Capitală, proiecte prin care se fac investiţii imobiliare de zeci de milioane de euro. Modificarea componenţei comisiei a avut loc cu o asemenea grabă încât nici măcar membrii care sunt înlocuiţi sau organizaţiile care i-au nominalizat nu au fost informaţi. De încălcarea legii nu mai vorbesc, căci a devenit deja un titlu de glorie pentru aparatul administrativ al doamnei Primar General, dar pentru cine are curiozitatea, este vorba despre Legea 350/2001 (actualizată în 2013), art. 37", a declarat Roxana Wring.

Potrivit reprezentantei USR, expunerea de motive, ca de obicei, nu explică nimic, este doar o listă de legi mai mult sau mai puţin relevante.

"Este adevărat că unii dintre cei ale căror nume nu se mai regăsesc în noua comisie sunt profesionişti apreciaţi în domeniile lor de activitate, deci incomozi. Ăsta să fie oare motivul înlocuirii lor? Un lucru este clar, urbanismul în favoarea speculatorilor imobiliari va continua nestingherit şi în mandatul doamnei Firea. De la Videanu la Oprescu, la Firea, nu s-a schimbat nimic!", şi-a exprimat revolta Roxana Wring.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne