Valeriu Steriu: Băsescu, o variantă de premier care poate să aducă mult mai bine României

Fostul preşedinte Traian Băsescu a câştigat toate competiţiile electorale în care s-a angajat, astfel că obiectivul de 15% fixat de noul partid rezultat din fuziunea PMP-UNPR pentru alegerile parlamentare devine o certitudine, este de părere Valeriu Steriu.
Valeriu Steriu,vicepreşedinte UNPR
Valeriu Steriu,vicepreşedinte UNPR (Epoch Times România)

În cazul în care noul PMP va ajunge la guvernare, Traian Băsescu ar fi o variantă de premier care poate să aducă mult mai bine României, a declarat, la postul B1 TV, noul preşedinte executiv al PMP, Valeriu Steriu, fostul lider al UNPR, partid înghiţit recent de formaţiunea fostului preşedinte.

"În primul rând, obiectivul nostru ca partid pentru această toamnă este un obiectiv ambiţios dar posibil, este acela de a depăşi 15% în ceea ce înseamnă rezultatele în alegerile generale. 15% este cu siguranţă un procent care te include într-o alianţă, într-o coaliţie de guvernare post-electorală şi cu siguranţă din acel moment începem să discutăm variantele de prim-ministru, din momentul în care o alianţă stabileşte că are o majoritate necesară.

Evident, la acel moment, discutăm de profil şi aici cu siguranţă experienţa domnului Băsescu nu doar din fruntea ţării, dar şi de ministru şi de primar al Capitalei poate fi într-adevăr o propunere şi este cu siguranţă la ora actuală o variantă de lucru care poate să aducă mult mai bine României. Toate competiţiile electorale în care s-a angajat le-a câştigat şi atunci acest 15% devine o certitudine şi nu doar vreo ambiţie şi din acest punct de vedere suntem pregătiţi", a declarat Valeriu Steriu.

Noul preşedinte executiv al PMP a subliniat că fostul preşedinte Traian Băsescu este prima propunere a partidului pentru funcţia de premier.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne