Vicepremierul Borc: România nu e încă pregătită să se prezinte cum se cuvine la târgurile internaţionale

Vicepremierul Costin Borc
Vicepremierul Costin Borc (gov.ro)

Ţara noastră nu este încă pregătită să se prezinte cum se cuvine la târgurile şi expoziţiile internaţionale, a declarat, marţi, vicepremierul Costin Borc, ministru al Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

"Fără să devoalez prea mult discuţiile pe care le-am avut, azi, în Comisiile reunite Economică şi de Industrii de la Parlament, pe tema prezenţei şi promovării României la târgurile şi expoziţiile internaţionale, vreau doar să spun că este evident că noi nu suntem, la ora actuală, încă pregătiţi să ne prezentăm cum se cuvine la târgurile şi expoziţiile internaţionale.

Anumite accidente care ne fac de râs la târguri şi expoziţii internaţionale nu sunt, de fapt, decât dintr-un şir de lipsă de concept. În decursul anilor, lucrurile s-au modificat, dar am rămas la aceleaşi concepte.

România nu are un concept global clar atunci când merge la târguri şi expoziţii. Ideea pe care o am se referă la o viziune unitară pentru promovarea României la export", a declarat Costin Borc, citat de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne