Ghinea, dialog savuros cu o directoare din minister: Voi, tehnocraţii, parcă nu aveţi prieteni

„Adevărul e că parcă niciodată nu am avut atât de puţini prieteni şi atât de mulţi duşmani. Cred că vine cu funcţia”, a remarcat ministrul Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a relatat vineri, pe pagina sa de Facebook, un "dialog" inedit cu o directoare cu vechime din cadrul instituţiei pe care o conduce.

- Domnu ministru, plecaţi?

- Nu stiu.

- Hai, spuneţi-mi

- Pe bune că nu stiu, aştept nişte răspunsuri.

- Să ştiţi că eu nu vreau să plecaţi. Nici unul. Perioadă liniştită ca asta să îţi faci treaba eu n-am mai avut. Înainte nu îmi ajungeau 3 telefoane să răspund la câte intervenţii aveam. Că am şi eu un prieten, că bagă-l la plată, că e firma asta, ia vezi cu ea cum faci... Eram înnebunită. Voi parcă nu aveţi prieteni.

Cristian Ghinea a remarcat că are „ o listă lungă de prieteni, colegi de liceu şi facultate, rude regăsite care sunt bosumflaţi şi cred despre mine că sunt un "bulache" (citat) pentru că le-am zis că eu nu fac intervenţii pe proiecte/plăţi/cazuri individuale”.

„Tehnocraţii ăştia... Adevărul e că parcă niciodată nu am avut atât de puţini prieteni şi atât de mulţi duşmani. Cred că vine cu funcţia”, a adăugat ministrul.