Ghinea, dialog savuros cu o directoare din minister: Voi, tehnocraţii, parcă nu aveţi prieteni

„Adevărul e că parcă niciodată nu am avut atât de puţini prieteni şi atât de mulţi duşmani. Cred că vine cu funcţia”, a remarcat ministrul Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a relatat vineri, pe pagina sa de Facebook, un "dialog" inedit cu o directoare cu vechime din cadrul instituţiei pe care o conduce.

- Domnu ministru, plecaţi?

- Nu stiu.

- Hai, spuneţi-mi

- Pe bune că nu stiu, aştept nişte răspunsuri.

- Să ştiţi că eu nu vreau să plecaţi. Nici unul. Perioadă liniştită ca asta să îţi faci treaba eu n-am mai avut. Înainte nu îmi ajungeau 3 telefoane să răspund la câte intervenţii aveam. Că am şi eu un prieten, că bagă-l la plată, că e firma asta, ia vezi cu ea cum faci... Eram înnebunită. Voi parcă nu aveţi prieteni.

Cristian Ghinea a remarcat că are „ o listă lungă de prieteni, colegi de liceu şi facultate, rude regăsite care sunt bosumflaţi şi cred despre mine că sunt un "bulache" (citat) pentru că le-am zis că eu nu fac intervenţii pe proiecte/plăţi/cazuri individuale”.

„Tehnocraţii ăştia... Adevărul e că parcă niciodată nu am avut atât de puţini prieteni şi atât de mulţi duşmani. Cred că vine cu funcţia”, a adăugat ministrul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne