Victor Ponta îşi schimbă imaginea. Un gol negru şi un citat

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Demisionat din fruntea Guvernului la presiunea zecilor de mii de oameni ce i-au cerut demisia, Victor Ponta a avut deja o reacţie pe Facebook.

Fostul şef al Guvernului şi-a scos fotografia de pe Facebook, în locul acesteia rămânând doar un pătrat negru, iar ca imagine de fundal/coperta, a postat un citat din David Brinkley, un fost jurnalist şi crainic la NBC şi ABC, cariera acestuia întinzându-se de-a lungul a mai bine de cinci decenii (1943- 1997)

"Un om de succes este cel care reuşeşte să construiască o fundaţie din pietrele pe care alţii le-au aruncat către el", este motto-ul adoptat de Ponta.

Pe lângă schimbarea de "imagine" se mai remarcă şi o schimbare de conţinut. Dacă înainte comentariile negative la adresa lui Ponta dispăreau rapid, acum comentariul "Trezirea bă, susţineţi un om cu 3 dosare penale!" postat de un internaut continuă să rămână sub fotografia fostului premier.

Reamintim că premierul a demisionat după ce zeci de mii de oameni au ieşit în stradă cerând demisia sa, a lui Gabriel Oprea şi a lui Piedone, după tragedia de la Colectiv. Protestele au continuat şi după demisia premierului, transformate într-o uriaşă revoltă anti-Sistem.

"Nu doar Guvernul, jos doar Sistemul", au scandat românii pe străzi, cerând resetarea întregului sistem politic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne