Victoria Nuland vine la Bucureşti

Adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice, Victoria Nuland, vine în vizită oficială la Bucureşti.
Victoria Nuland, secretarul de stat al SUA pentru politici europene şi eurasiatice.
Victoria Nuland, secretarul de stat al SUA pentru politici europene şi eurasiatice. (MASSOUD HOSSAINI/AFP/Getty Images)

"Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice, se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş şi cu alţi reprezentanţi ai noului guvern pentru a discuta probleme bilaterale de interes comun în cadrul parteneriatului nostru strategic", a precizat Ambasada SUA la Bucureşti, la solicitarea Mediafax.

Potrivit unor surse oficiale, vizita înaltului oficial american va avea loc luni, însă detaliile privind programul întâlnirilor nu a fost încă stabilit.

Vizita Victoriei Nuland are loc în contextul în care secretarul de stat american John Kerry ar urma să vină şi el în România, ţinând cont de faptul că a acceptat în decembrie o invitaţie în acest sens transmisă de ministrul de Externe român, Lazăr Comănescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne