Ziua 122. "Ni se fură viitorul copiilor fără ca noi să reacţionăm!"

Imnul României şi scandarea "Demisia!" au răsunat din nou lângă Guvernul care, la finele lui ianuarie, mutila Codurile Penale în favoarea corupţilor.
Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarii au revenit lângă Guvern, pentru a 122-a zi consecutiv de la adoptarea, "noaptea, ca hoţii", a OUG 13. Indignaţi că cei ce şi-au făcut o prioritate din apărarea corupţilor au refuzat să demisioneze şi continuă să dea legi strâmbe, cetăţenii nu încetează să-şi ceară dreptul de a trăi într-o ţară normală, unde hoţia este pedepsită, nu premiată.

Protest
Protest (Epoch Times)

Cum astăzi este 1 iunie, protestatarii reamintesc că este de datoria fiecărui român să reziste şi să se lupte pentru viitorul copiilor, să iasă în stradă pentru ca cei mici să trăiască într-o ţară curată.

"Ziua Copilului! În 1989 au murit oameni pentru ca noi, copii fiind atunci, să fim liberi şi să putem discuta liber cu voi! Libertatea, câştigată atunci, este furată puţin câte puţin de către actuala putere! Fără a avea atitudine şi fără a schimba acest regim de hoţi, devenim partizani ai acestui furt! Ni se fură viitorul copiilor fără ca noi să reacţionăm. Suntem atât de absenţi, încât uităm că vrem să trăim într-o ţară normală unde hoţia este pedepsită şi nu promovată/premiată! Dacă furi şi încalci legea, Statul investeşte în tine circa 2400 RON/lună, dar un copil primeşte 40 RON!

Vreau ca peste 10 ani să mă pot uita în ochii copiilor mei şi să le spun, că DA, eu am rezistat şi am luptat pentru viitorul lor şi al colegilor lor! Un motiv în plus să ne mobilizăm şi să le oferim copiilor ţării dreptul la o viaţă curată! Eu protestez şi voi protesta până când oamenii politici înţeleg că nu mai merge aşa! Voi când aveţi de gând să o faceţi? Dacă nu pentru voi, pentru copii şi viitorul lor!", declara un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, o protestatară #rezist reaminteşte că România funcţionează pe avarii, condusă fiind de guvernanţi lipsiţi de moralitate şi incompetenţi. Se impune, crede protestatara, atât o lege a lustraţiei cât şi o curăţenie general în rândul bugetarilor.

"De peste patru luni suntem în Piaţa Victoriei pentru a atrage atenţia opiniei publice, atât în plan intern cât şi extern, asupra gravelor probleme de moralitate, corupţie şi incompetenţă ale guvernanţilor, probleme ce conduc ţara spre colaps. România funcţionează pe avarii, pentru că "omul potrivit" ori nu există (de fapt e ignorat), ori foloseşte funcţia în interes personal, ori este în cele mai nepotrivite locuri...

Administrativul este supradimensionat, nimeni nu pare a şti cum se rezolvă o problemă ce ţine de specificul instituţiei de la care primeşte salariu... Dacă nu eşti parte a sistemului mafiot, pentru supravieţuire trebuie să cunoşti legislaţie, economie şi multe lucruri care n-ar avea de ce să te intereseze într-o ţară normală, pentru a-i explica funcţionarului plătit din banii tăi cum să îţi rezolve problema. Din templul birocraţiei ies victorioşi doar iniţiaţii...

Protest
Protest (Epoch Times)

Consider că în aceste condiţii de incompetenţă şi lipsă de interes, România nu are cum să meargă într-o direcţie bună. Iar prin prezenţa mea aproape zilnică în Piaţa Victoriei, îmi exprim dezacordul faţă de clasa politică şi de emanaţiile ei. Pe lângă lustraţie, îmi doresc o curăţenie generală în rândul bugetarilor", transmite protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne