Ziua 225. "În curând, PSD-ul se va detona singur de atâta incompetenţă! Să fim vigilenţi!"

Avem cea mai penibilă clasă politică în fruntea ţării, o clasă politică de incompetenţi şi hoţi ce îi condamnă pe români la sărăcie, dacă aceştia nu se vor trezi până nu este prea târziu, susţin protestatarii reveniţi lângă Guvern.
Protest
Protest (Mihut Savu/Epoch Times)

În timp ce atacă Justiţia, actuala putere condamnă inclusiv generaţiile viitoare să plătească furturile şi împrumuturile de zeci de milioane de euro ale PSD, acuză protestatarii reveniţi în Piaţa Victoriei, pentru a 225-a seară consecutiv de la adoptarea OUG 13, demers ce a declanşat cele mai mari şi mai lungi proteste din istoria României.

Indignaţi de ceea ce face actuala clasă politică, oamenii care, din iarnă şi până acum au ieşit neîncetat în stradă pentru a cere plecarea corupţilor din funcţiile publice, le reamintesc cetăţenilor că este cazul să ia atitudine, că încă nu este prea târziu!

"Avem cea mai penibilă clasă politică în fruntea ţării. Numai poporul român poate schimba această situaţie ieşind în stradă. Dacă nu ne unim acum, urmaşii poporului român sunt condamnaţi să plătească furturile şi împrumuturile de zeci de milioane de euro ale PSD- ului... şi avem momentan doar 9 luni de furt ale lui Dragnea plus 27 de ani de furt ai PSD-ului...", declară o protestatară.

Protest
Protest (Mihut Savu/Epoch Times)

Un alt protestatar remarcă şi el "penibilul" clasei politice, criticând faptul că în ultima vreme miniştrii sunt puşi pe posturi fără să aibă vreo competenţă în domeniul respectiv. Drept dovadă, mutarea lui Fifor de la Economie la MApN. Aceste mişcări însă sunt de natură să afecteze grav credibilitatea României în plan extern, atrage atenţia protestatarul.

"În ultima perioadă, miniştrii încep să se schimbe din ce în ce mai des fără a se ţine cont de competenţa pe domeniul respectiv. Nu contează dacă eşti un profesionist din acel domeniu sau dacă ai experienţă. În PSD, cel mai important este să fii obedient conducerii partidului iar ocuparea unui minister se poate face de oricine dintre aceşti obedienţi. Ministerele sunt ocupate în funcţie de gradul ridicat de incompetenţă. La PSD nu mai contează ce profesie ai iar guvernul a devenit un mare ghiveci în care miniştrii execută ordine de partid.

Protest
Protest (Mihut Savu/Epoch Times)

Astăzi, "filozoful" Mihai Fifor a fost mutat de la Ministerul Economiei la Ministerul Apărării. Noul ministru nu are pregătirea necesară pentru a conduce acest minister greu şi în mod sigur va face greşeli în viitorul apropiat. În câteva zile, la ministerul Apărării au trecut 3 miniştri: Adrian Ţuţuianu, Marcel Ciolacu şi Mihai Fifor, o situaţie destul de complicată. Ce decizii poate să ia Fifor în şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării? PSD are de gând să distrugă credibilitatea armatei române!

Pentru luna aceasta, Ambasada României în SUA a stabilit o vizită a ministrului Apărării la Washington unde va avea discuţii cu mai mulţi oficiali americani. Oare ce poate să discute Fifor cu oficialii americani ţinând cont că nu este un profesionist din domeniu? Mă gândesc că după câteva minute de conversaţie strict pe domeniu va pleca de bună voie deoarece nu va putea să răspundă întrebărilor! În curând, PSD-ul se va detona singur de atâta incompetenţă! Să fim vigilenţi!"