Andrei Năstase către unionişti: Fraţilor, e timpul să facem front comun împotriva răului

Victime ale ”regimului oligarhic” care şi-a arătat din nou adevărata sa faţă, ajung să fie toţi cetăţenii RM de aceea lupta pentru scoaterea ţării din captivitate nu trebuie să înceteze, afirmă liderul Platformei DA.
Marşul Centenarului la Chişinău
Marşul Centenarului la Chişinău (Epoch Times)

Preşedintele Platformei DA, Andrei Năstase, condamnă modul în care manifestaţia paşnică a participanţilor la Marşul Centenarului a fost obstrucţionată sâmbătă de către poliţia moldovenească, iar manifestanţii, cetăţeni ai Republicii Moldova şi României, ”au fost maltrataţi cu cruzime. Indiferent de motivul lor, acţiunile guvernării de la Chişinău din ultimile zile demonstrează în mod elocvent caracterul ei antieuropean, antidemocratic şi dictatorial.”

Andrei Năstase menţionează că a sesizat în permanenţă opinia publică naţională şi internaţională, inclusiv autorităţile statelor vecine, despre pericolul şi riscurile consolidării regimului Plahotniuc, sprijinit de complicele său Dodon cu tot suportul său intern şi extern.

”Că sunt victime ale acestui regim oligarhic, ajung să conştientizeze rând pe rând toţi cetăţenii ţării, indiferent de apartenenţa lor culturală, etnică sau de opţiunile lor politice, civice sau de altă natură”, a adăugat liderul Platformei DA precizând că ”regimul” şi-a arătat din nou adevărata faţă, de aceea lupta pentru scoaterea ţării din captivitate trebuie să continue. ”Concetăţeni, fraţilor, e timpul să facem front comun împotriva răului.”

”Facem apel către instituţiile internaţionale specializate în apărarea Drepturilor Omului şi a democraţiei pentru a lua atitudine şi a apăra cu toate mijloacele de care dispun drepturile şi libertăţile noastre prevăzute de Constituţie şi de Convenţia Europeană a Drepturilor Omului”, a conchis Andrei Năstase.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe