Bucureşti: 20.000 de spectatori la concertul cu Andreea Bocelli şi Angela Gheorghiu

Andrea Bocelli
Andrea Bocelli (John Sciulli / Getty Images for Fight Night)

La primul său concert în România, Andreea Bocelli a ridicat publicul în picioare şi a stârnit ropote de aplauze sâmbătă seară, la Romexpo, în Capitală, pe o scenă în aer liber.

Au existat şi spectatori nemulţumiţi de organizatori, pe care i-au acuzat de faptul că scaunele erau ude, chiar dacă au plătit pe bilete până la 700 de lei.

Unii spectatori au fost atât de supăraţi, încât au plecat înainte de a începe spectacolul, relevă Realitatea TV.

În replică, organizatorii evenimentului afirma că nu sunt ei vinovaţi, întrucât spectatorii ştiau că spectacolul va avea loc în aer liber.

"Nu ştiam că e afară, de asta m-am îmbrăcat aşa şi în al doilea rând să stai pe un scaun ud total. Am dat şase milioane", s-a plâns o tânără. "Se ştia că e în aer liber nu scria nici un pavilion pe bilet, a fost anunţat peste tot pe site-uri că este în aer liber", a precizat Ivan Cosmin, organizator.

Bocelli şi-a încântat fanii cu cele mai cunoscute melodii din repertoriul său, precum „Time To Say Goodbye”, „Vivo Per Lei” sau „Besame Mucho”.


Alături de marele tenor italian, pe scenă au urcat soprana Angela Gheorghiu, dar şi Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013.

"Vă mulţumesc foarte mult. Mă bucur să fiu aici (...) Este o mare onoare să o am în această seară alături de mine pe o mare soprană, Angela Gheorghiu", a afirmat Andrea Bocelli, în aplauzele publicului, care s-au intensificat când a apărut pe scenă soprana română.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură