Conflictul din PSD Bucureşti aplanat de Dragnea. Mitingul anti Robert Negoiţă se anulează

Mitingul pesediştilor din sectorul 5 împotriva "personajului toxic" Robert Negoiţă a fost anulat, însă organizaţia din fostul fief al lui Vanghelie cere arbitraj din partea Comitetului Executiv al PSD.
Robert Negoita - Primarul Sectorului 3
Robert Negoita - Primarul Sectorului 3 (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Loredana Diacu
08.02.2016

Aspirant la primăria sectorului 5 şi lider al organizaţiei PSD din acelaşi sector, Cristian Rizea a declarat duminică seară că în urma discuţiilor cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a decis anularea mitingului ce urma sa aibă loc luni împotriva ”controversatului” Robert Negoiţă, însă cere arbitraj din partea Comitetului Executiv al PSD.

"Controversatul Robert Negoiţă nu mai este acceptat de noi, de majoritatea organizaţiilor din Sectoare. Motivele sunt multiple şi s-au acumulat în ultimele 4 luni de zile: începând de la jocul mârşav pe care a încercat să îl facă atunci când a luat decizia să-l contracandideze pe domnul Liviu Dragnea la şefia PSD şi culminând cu valul de ameninţări voalate la adresa unor colegi de-ai noştri cum că ar deţine anumite înregistrări audio-video, dovedind astfel faptul că este un personaj toxic pentru PSD.

În acest moment, în urma discuţiilor pe care le-am avut cu Preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea, am luat decizia împreună cu colegii mei de a suspenda mitingul programat Luni, ora 10:00, în faţa Primăriei Sectorului 3.

Am încredere în Preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea şi în colegii mei din Comitetul Executiv Naţional că vor analiza, cu multă înţelepciune, situaţia conflictuală din interiorul PSD Bucureşti', a declarat Cristian Rizea, preşedinte PSD Sector 5.", se precizează în comunicatul remis Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor