Cristian Buşoi: Dacă prostia ar durea, administraţia Firea ar fi în dureri perpetue

Anularea licitaţiei pentru achiziţia a 400 de autobuze reprezintă o dovadă clară a incompetenţei administraţiei Firea, este de părere Cristian Buşoi, şeful PNL Bucureşti.
Cristian Buşoi
Cristian Buşoi (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Nu există dovadă mai clară de incompetenţă a actualei administraţii a Capitalei decât ratarea licitaţiei pentru achiziţionarea a 400 de autobuze din cauza unui viciu de procedură, a acuzat vineri, în cadrul unui comunicat de presă, preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi.

"Ca cetăţean, când auzi că aparatul administrativ ratează o licitaţie importantă (pentru care s-a chinuit 14 luni, din cauză că nu defineşte corect termenul de depunere a ofertelor şi încurcă data de 16 cu cea de 14 august), nu poţi decât să te gândeşti că dacă prostia ar durea administraţia Firea ar fi în dureri perpetue", a declarat Cristian Buşoi.

În opinia liberalului, motivaţia potrivit căreia instrucţiunile de elaborare a anunţului nu sunt clar explicate în manualul de utilizare al SEAP este penibilă.

"Modernizarea parcului RATB a fost una dintre promisiunile-cheie ale campaniei Gabrielei Firea şi este greu de explicat de ce i-a luat 14 luni primarului să lanseze o licitaţie de achiziţie. Iar acum, când în sfârşit s-a reuşit finalizarea caietului de sarcini, procedura este anulată pentru că s-au greşit datele de depunere. Rămâne doar o întrebare: cine asumă responsabilitatea pentru această eroare prostească şi pentru întârzierea celei mai importante achiziţii din mandatul actualei administraţii?", a precizat Cristian Buşoi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne