Dan Diaconescu "persecutat politic" pentru violarea corespondenţei Elodiei

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu (Epoch Times România)

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu a fost luat de poliţişti de acasă pentru a fi dus la Braşov, unde va fi audiat în dosarul violării corespondenţei (electronice) a Elodiei Ghinescu de către soţul său, Cristian Cioacă. Diaconescu este citat ca martor în acest dosar.

Înainte de a intra în sala de judecată, liderul PPDD a declarat că totul este o înscenare a actualei puteri pentru a-l pune în imposibilitatea de a candida la funcţia de preşedinte al României, informează atac.ro.

"Se încearcă împiedicarea candidaturii mele. O condamnare a mea la o singură zi, chiar şi cu suspendare, ar duce la imposiblitatea de a candida", a spus Dan Diaconescu.

Ratingul costă.

Diaconescu îşi datorează mare parte din actuala celebritate Elodiei Ghinescu, mai exact dispariţiei şi (aproape certei) sale morţi. Aproape certei deoarece cadavrul avocatei nu a fost niciodată găsit, Cioacă fiind singurul român condmanat pentru crimă în lipsa cadavrului şi a mărturisirii presupusului criminal.

Vreme de luni de zile, Diaconescu a făcut un rating fabulos chemând în emisiunile sale (nu mai puţin de 380 de episoade!) varii personaje, (pshihologi, astrologi şi alţi ogi) pentru a îşi da cu presupusul dacă avocata Elodia Ghinescu a fost sau nu ucisă, şi dacă autorul crimei era sau nu soţul ei.

Într-unul dintre palpitantele episoade dedicate dispariţiei Elodiei, Dan Diaconescu i-a solicitat hacker-ului Marius Niţu, într-o emisiune transmisă în direct pe postul său, OTV, să intre în corespondenţa prin email a avocatei dispărute. Gestul i-a adus mult rating dar şi un mandat de aducere pentru procesul lui Cioacă la Braşov.

La audierile programate pentru miercuri nu a ajuns nimeni altcineva înafară de Dan Diaconescu, informează B1tv.

”A fost o citaţie trimisă la o adresă mai veche. Acea citaţie a ajuns în cele din urmă la mine. Un domn m-a sunat şi mi-a spus că ar fi bine să mă prezint la proces. Mai interesant este că nu s-a mai prezentat nimeni înafară de mine, nici Cristian Cioacă, mai erau citaţi vreo zece martori. Eu n-am mai auzit aşa ceva până acum, să nu vină nici măcar inculpatul, dat fiind că el este în arest. Eu mă voi prezenta şi la celelalte termene. Păcat că Elodia este dispărută şi nu poate să se mai prezinte niciodată”, a comentat Diaconescu într-o intervenţie telefonică pe B1 TV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne