Oprea, personaj tot mai important? Iohannis şi vicepremierul au avut o întrevedere la Cotroceni

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)

Preşedintele Klaus Iohannis a avut miercuri o întrevedere cu vicepremierul Gabriel Oprea, la Palatul Cotroceni, relatează Realitatea TV. Potrivit sursei citate, întâlnirea între şeful statului şi liderul UNPR, a durat aproximativ 15 minute.

Întrevederea celor doi are loc cu o zi înaintea discuţiilor între Opoziţie şi coaliţie pe tema Codului Fiscal, lege retrimisă de şeful statului legislativului, spre reexaminare.

Reamintim că luni, 24 august, sesiunea parlamentară extraordinară pe tema noului Cod Fiscal a fost amânată din iniţiativa liderului PSD, Liviu Dragnea, acesta solicitând ca legea să fie dezbătută de liderii politici înainte de a fi supusă votului în Parlament.

Întrevederea propusă de şeful PSD a fost stabilită pentru joi, 27 august, atât liderii PNL cât şi Gabriel Oprea declarându-se de acord cu solicitarea lui Dragnea.

Mai reamintim că Oprea a avut o întrevedere cu Iohannis şi înainte de sesiunea extraordinară stabilită pentru luni în Parlament. Nu în ultimul rând, merită menţionat că, recent, deşi aflat încă în tandem cu PSD-ul, UNPR şi-a lansată propriul program naţional, ocazie cu care vicepremierul a declarat că partidul său, "un partid pe propriile picioare", îl sprijină pe preşedintele Iohannis pe probleme de securitate naţională."

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne