PNL şi PRO România bat palma la Vaslui pentru alegerile locale din vară

Nelu Tătaru
Nelu Tătaru (Facebook/pnljudetvaslui)
Andrei Popescu
19.03.2024

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a anunţat, luni, în şedinţa Colegiul Director Judeţean al partidului, că a fost votată în unanimitate o alianţă între PNL şi PRO România pentru alegerile locale din această vară, relatează Vremea Nouă.

“Avem nişte discuţii oarecum avansate, urmând să ajungem la un final în săptămâna care urmează, o propunere de colaborare cu Pro România, sub sigla PNL, pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul judeţului Vaslui”, a precizat Tătaru.

La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene PRO România, Emil Dorin, a confirmat încheierea acestei alianţe.

“Am făcut această alianţă pentru binele judeţului! Şi avem încredere că împreună putem câştiga alegerile”, a declarat Dorin.

Potrivit sursei citate, alianţa dintre PNL şi PRO România în Vaslui a fost primită cu entuziasm de către toţi membrii Colegiului Director.

Colegiul Director este cel mai important organ de conducere al partidului, fiind este compus din primari, consilieri judeţeni şi locali, dar şi preşedinţii tuturor organizaţiilor comunale, orăşeneşti şi municipale.

Tot în acest for a fost votată în unanimitate propunerea către Biroul Politic Naţional al PNL, prin care Nelu Tătaru va fi candidat la Consiliul Judeţean Vaslui, iar Robert Vlada, la Primăria municipiului Vaslui.

Anunţul făcut de Tătaru vine în contextul în care partidul condus de Victor Ponta a decis să negocieze o alianţă electorală cu AUR pentru alegerile locale şi europarlamentare, decizie care a declanşat un val de demisii în rândul membrilor PRO România.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor