Semifinală atractivă între nemţoaicele Kerber şi Petkovic. Begu scoasă din circuit la Charleston

Tenismana germană Angelique Kerber. (Julian Finney / Getty Images)
Flori Mladin
11.04.2015

Irina Begu (locul 36 WTA) a pierdut calificarea la turneul de tenis Charleston din SUA. Aceasta a luptat, dar în final a câştigat Angelique Kerber (locul 5 WTA) cu 7-6, 7-6, care s-a calificat în semifinală.

O semifinală interesantă se anunţă între cele două nemţoaice Anglique Kerber şi Andreea Petkovic (locul 11 WTA). Acestea au jucat împreună de când erau copii în circuitul de tenis al Germaniei.

Angelique Kerber, în vârstă de 27 de ani, este cunoscută de compatrioţii ei ca "Fräuleinwunder - jucătoarea minune". Andrea Petkovic mărturisea că a pierdut tot timpul când au jucat împreună, nereuşind să câştige nici măcar un joc.

De data aceasta însă, se pare că sunt de pe alte poziţii, Pretkovic a evoluat şi s-ar putea ca această semifinală să fie câştigată de oricare dintre ele.

Petkovic a învins-o pe jucătoarea de 20 de ani din Muntenegru, Danka Kovinic cu scorul de 2-6, 6-3, 6-1. Aceasta a pierdut primul set pentru a doua oară în această săptămână, dar ulterior şi-a revenit şi şi-a făcut jocul.

În a doua semifinală se vor întâlni două jucătoare surpriză, care au accesat în această etapă învingând jucătoare mai bine cotate: americanca Madison Keys, în vârstă de 20 de ani (locul WTA ) şi cehoaica Lucie Hradecka, în vârstă de 29 de ani.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor