Sorin Oprescu supus unei proceduri miniinvazive pe cord

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu a fost supus unei proceduri miniinvazive pe cord, pentru a i se desfunda arterele, au declarat surse medicale de la Spitalul Universitar.
Forumul Anual al Strategiei pentru Regiunea Dunării. Palatul Parlamentului 28-29 octombrie 2013. În imagine, Sorin Oprescu
Forumul Anual al Strategiei pentru Regiunea Dunării. Palatul Parlamentului 28-29 octombrie 2013. În imagine, Sorin Oprescu (Epoch Times România)

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu a fost supus unei proceduri miniinvazive pe cord, pentru a i se desfunda arterele, au declarat surse medicale de la Spitalul Universitar pentru BreakingNews24.

Potrivit sursei citate, intervenţia presupune un risc pentru Oprescu, însă şansele de reuşită sunt mari. În cazul în care procedura nu presupune montarea unor stenturi pe artere, durează în jur de 45 de minute, însă în cazul lui Oprescu este posibil să fie nevoie de stenturi.

Reamintim că Oprescu, arestat preventiv pentru luare de mită, a fost transportat sâmbătă, la recomandarea Avocatului Poporului, din arest la spital. Ediul acuză dureri în piept.

Aprobarea cererii primarului de a fi dus la spitalul al cărui director a fost până în 2005 a venit după ce Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în legătură cu situaţia edilului şi, după ce şi-a trimis reprezentanţii la Arestul Central al Poliţiei Capitalei, a susţinut că Oprescu trebuie neapărat transferat, pentru consult, la un spital.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne