Un membru AfD din Bundestag promite să expulzeze străinii din Germania "cu milioanele"

Refugiaţi sosesc la un centru de înregistrare pentru solicitanţi de azil din Berlin.
Refugiaţi sosesc la un centru de înregistrare pentru solicitanţi de azil din Berlin. (Captură Foto)
Andrei Popescu
13.01.2024

René Springer, membrul AfD în Bundestag (Parlamentul german), a promis că va expulza străinii din Germania "cu milioanele", în condiţiile în care partidul său tocmai a atins un nou maxim în sondajele de popularitate, relatează Zero Hedge, citând un raport Modernity News.

Springer a făcut comentariile într-o postare pe X ca răspuns la relatările din presă potrivit cărora AfD are un plan secret de expulzare a migranţilor.

Politicianul a afirmat că aşa-zisul "plan" nu este deloc secret.

"Îi vom întoarce pe străini în ţara lor de origine. Cu milioanele", a scris el. "Acesta nu este un plan secret. Aceasta este o promisiune. Pentru mai multă securitate. Pentru mai multă dreptate. Pentru a ne păstra identitatea. Pentru Germania".

Decizia fostului cancelar german Angela Merkel de a accepta peste un milion de "refugiaţi" începând din 2015 a dus la o creştere semnificativă a criminalităţii şi a dezordinii sociale în această ţară.

De exemplu, luna trecută, un proprietar de magazin din Germania a fost denunţat ca rasist pentru că s-a plâns de faptul că migranţii i-au jefuit în masă magazinul, în timp ce un politician de stânga a trecut de partea infractorilor, spunând că aceştia au "dreptul" să fure.

Consecinţele au făcut ca Germania să devină cea mai recentă naţiune europeană majoră care a început să vorbească deschis despre remigraţie.

Cu toate acestea, establishmentul politic din Germania încearcă să interzică AfD ca entitate politică în totalitate, în numele "protejării democraţiei", chiar dacă sprijinul pentru partidul de dreapta continuă să crească.

Subliniind popularitatea politicilor AfD privind migraţia în masă, partidul tocmai a atins un nou record de susţinere de 24% în rândul alegătorilor germani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor