Vicepreşedinte al AIG, Omar Meza, descoperit mort într-un iaz


Omar Meza, vicepreşedinte al AIG Financial Distributors.
Omar Meza, vicepreşedinte al AIG Financial Distributors. (Captură Foto)
Andrei Popescu
19.01.2015

Cadavrul unui vicepreşedinte al AIG, Omar Meza, a fost descoperit joi după amiază plutind într-un iaz, lângă gaura 18 a terenului de golf din staţiunea J.W. Marriott Desert Springs, a raportat KESQ.

Echipele de căutare şi de scafandri din cadrul departamentului de poliţie al districtului Riverside au cercetat întreaga staţiune timp de câteva zile în căutarea vicepreşedintelui în vârstă de 33 de ani al AIG Financial Distributors. Acesta a fost văzut ultima dată în 8 ianuarie în jurul orei locale 11 p.m.

Membrii familiei sale au postat acest mesaj pe Facebook: “Suntem întristaţi în această noapte deoarece anunţăm moartea lui Omar Meza. El a fost iubit ca fiu, soţ, frate şi prieten. Dorim să îl plângem şi cerem tuturor să ne respecte intimitatea în aceste momente.”

Meza aparent se afla în oraş pentru o conferinţă de lucru. Soţia sa a declarat că el călătorea în zonă din 2 în 2 luni şi cunoştea bine regiunea, dar că s-ar putea să fi suferit de pe urma unor efecte pe termen lung cauzate de un accident grav de maşină care a avut loc în 2014.

KESQ raportează că colegii săi au declarat că l-au văzut ultima dată pe Meza plecând spre un restaurant din oraşul Indian Wells joi seara. Meza a spus unui şofer de la serviciul de închiriere maşini Uber că dorea să ajungă la Marriott situat pe Cook Street.

“Am vorbit la telefon. El urma sa se îndrepte către camera sa de hotel”, a spus soţia acestuia, Diane.

De fapt Meza locuia la Marriott Residence Inn pe Cook Street dar fusese dus la hotelul greşit.

Diane Meza a declarat că a vorbit cu şotul ei în jurul orei 11:20 p.m. în 8 ianuarie, după ce acesta a plecat de la o cină cu colegii; el i-a promis că o va suna când va ajunge în camera sa de hotel, dar nu a mai făcut-o.

Meza a fost raportat dispărut după ce nu s-a prezentat la întâlnirile din 9 ianuarie. Poliţia a găsit jacheta lui Meza împăturită cu atenţie pe terenul de golf de la J.W. precum şi portofelul acestuia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor