Adevărul Holding a cerut insolvenţa

(photos.com)

Compania Adevărul Holding SRL, care deţine mai multe publicaţii printre care şi cotidianul "Adevărul", a cerut recent insolvenţa, printr-un dosar depus la Tribunalul Bucureşti. Primul termen de judecată va avea loc la data de 6 noiembrie, potrivit datelor disponibile pe site-ul tmb.ro.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti, la data de 31 octombrie, obiectul cauzei în acest dosar este "procedura insolvenţei", iar materia juridică - "faliment". Cererea insolvenţei nu presupune neapărat intrarea în faliment a unei companii.

Compania Adevărul Holding a cerut insolvenţa în contextul în care trustul de media a fost preluat recent de către omul de afaceri Cristian Burci, de la Dinu Patriciu.

Asociaţii companiei Adevărul Holding SRL sunt East Europe Media Distribution SRL (0,07%) şi Premium News SRL (99,93%), potrivit datelor de la Oficiul Registrul Comerţului.

Principalul asociat al trustului Adevărul, societatea Premium News SRL, a fost înfiinţată la data de 16 februarie 2012.

Compania Premium News SRL le are ca asociate pe Nora Marcovici (50%) şi pe Diana Toboşaru (50%), iar cele două conduc agenţia de publicitate Graffiti BBDO, deţinută de omul de afaceri Cristian Burci.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne