Adrian Papahagi: De ce nu va colabora M10 niciodată cu PMP

M10 este un partid antisistem, PMP un proiect definitiv compromis moral şi politic care face parte din sistem, susţine Adrian Papahagi.
Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Profesorul universitar Adrian Papahagi, unul dintre membrii fondatori ai partidului M10, a explicat de ce formaţiunea pe care o reprezintă nu se va asocia niciodată cu Partidul Mişcarea Populară.

"De ce nu va colabora M10 niciodată cu PMP? Fiindcă noi nu ne întâlnim seara pe la baruri cu cercetaţii penal. Nu primim vizite nocturne de la pesedişti. Nu negociem nimic cu Gabriel Oprea. Nu plătim jurnalişti. Fiindcă noi nu suntem din filmul acela cu Udrea, Mazăre, Vanghelie, Oprea.

Traian Băsescu a avut ocazia să construiască dreapta cu ce se găsea mai bun pe piaţa politică: Macovei, MRU, Voinescu, Preda, Baconschi, Neamţu, Lăzăroiu, Funeriu, Ionuţ Popescu etc... A preferat să construiască pe relaţiile lui Udrea cu Ponta, Ghiţă, Oprea, Niro, Vanghelie, Marin Anton... Să fie sănătos!", scrie Papahagi, pe contul său de Facebook.

Liderul M10 susţine că partidul condus de Monica Macovei este un partid antisistem, în timp ce PMP-ul condus de Eugen Tomac este, de fapt, parte din sistem.

"PMP e un proiect definitiv compromis moral şi politic, care nu va întârzia să se livreze celor din UNPR sau chiar direct PSD-ului. Înjuraţi-mă acum, dar ţineţi minte pentru mai târziu.

PS: Nu vom colabora nici cu alţii, nu vom fi balamaua nimănui. Scopul nostru este să intrăm în parlament în 2016, chiar şi cu 5,01% şi să creştem sănătos în opoziţie, în legislatura 2016-2020, construind alternativa la PSDPNLUNPRPMPUDMR", a adăugat Papahagi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne