Afacerea secretă cu transplanturi a statului chinez (video)

O punere în scenă a recoltării de organe de la practicanţii Falun Gong de către regimului comunist din China, la o adunare publică.
O punere în scenă a recoltării de organe de la practicanţii Falun Gong de către regimului comunist din China, la o adunare publică. (Clearwisdom.net)

Este numită "dezgustătoare" şi o "crimă împotriva umanităţii." Acuzaţiile de recoltare forţată de organe în China au început să iasă la suprafaţă din anul 2006. De atunci, tot mai multe dovezi sugerează că aceste afirmaţii sunt adevărate şi că lucrurile stau chiar mai rău decât s-a crezut iniţial.

Prizonieri de conştiinţă – în special practicanţii Falun Gong – sunt ucişi pentru organele lor.

Începând din 1999, numărul de centre de transplant din China a crescut cu 300% în doar 8 ani, chiar dacă China nu are efectiv un sistem naţional de donare de organe. 1999 a fost anul în care regimul chinez a început să persecute adepţii practicii spirituale Falun Gong, trimiţând sute de mii în lagăre de muncă. Mulţi dintre ei nu au mai fost văzuţi niciodată.

Medicina de transplant a fost dezvoltată pentru a salva vieţi. Dar în China, oameni nevinovaţi sunt ucişi pentru organele lor, astfel încât acestea să poată fi vândute pentru profit.

Din ce în ce mai mulţi medici, congresmeni, politicieni, avocaţi internaţionali în domeniul drepturilor omului, jurnalişti şi oameni din întreaga lume atrag atenţia asupra recoltării forţate de organe, unele cazuri fiind documentate în cartea Organe pentru stat: Abuzul de transplanturi în China.

O petiţie pentru oprirea recoltării forţate de organe din China, iniţiată de organizaţia non-profit Medici împotriva recoltării forţate de organe, poate fi găsită AICI.

Puteţi citi la rubrica Regimul chinez în criză cele mai recente evoluţii cu privire la criza în curs de desfăşurare, ce are loc la nivelul conducerii regimului comunist chinez. Aici încercăm să oferim cititorilor contextul necesar pentru a înţelege situaţia. Vă veţi familiariza cu cronologia evenimentelor. Cine sunt cei mai importanţi jucători?