Andreea Paul: "Gospodarii" PSD lăudaţi de Dragnea vor sta cu gunoiul la uşă

Andreea Paul
Andreea Paul (Epoch Times România)

La Satu Mare, noul preşedinte interimar al social-democraţilor, Liviu Dragnea, a cerut păstrarea vechilor gărzi ale PSD, dar a ratat rezolvarea problemelor cheie generate tocmai de incompetenţa colegilor săi, a transmis duminică, în cadrul unui comunicat de presă, prim-vicepreşedintele PNL Andreea Paul.

"PSD, în Satu Mare, este condus de Mircea Govor, cel care a fost înregistrat când ameninţa preoţii, nevestele lor şi funcţionarii publici în campania prezidenţială din 2014 că nu le mai "dă" nimic - presa centrală a redat complet declaraţiile lui. În Călineşti Oaş, primarul Gheorghe Copil, alt "performer" pesedist, rămâne şi el în prima linie", a precizat Andreea Paul.

Au trecut mult peste 100 de zile de când, potrivit prim-vicepreşedintelui PNL, angajaţii primăriei din Călineşti Oaş nu şi-au încasat salariile din cauza popririi conturilor, în urma fraudelor primarului din proiectul cu finanţare europeană pentru alimentarea cu apă, asfaltare şi canalizarea comunei.

"De peste 5 luni nu s-au achitat facturile pentru colectarea gunoiului, iar comuna a fost avertizată că, de la 1 august, va fi invadată de gunoaie. De asemenea, furnizorii de energie electrică ameninţă cu întreruperea curentului la staţia de alimentare cu apă a comunei.

Aşadar, problemele sunt grave în urma crizei financiare generate de minciunile din declaraţiile pe proprie răspundere, de abuzurile şi deturnările de fonduri ale primarului PSD, în urma notificărilor Direcţiei de Control şi Antifraudă din cadrul APDRP. Aceasta este "dezvoltarea" despre care domnul Dragnea nu a vorbit în Satu Mare şi de care PSD este direct responsabil" a subliniat Andreea Paul.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.