Rovana Plumb: Ion Iliescu a fost "foarte supărat" pe Victor Ponta

”Situaţia gestionării deşeurilor în România”-seminar desfăşurat la Hotel  Athenee Palace. În imagine, Rovana Plumb
”Situaţia gestionării deşeurilor în România”-seminar desfăşurat la Hotel Athenee Palace. În imagine, Rovana Plumb (Epoch Times România)

Ion Iliescu a fost "foarte supărat" pe Victor Ponta pe motiv că acesta nu s-a consultat cu el înainte de a-şi anunţa retragerea din funcţia de preşedinte al partidului, a declarat Rovana Plumb, la B1 TV.

"Dl. preşedintele Iliescu (...) i-a spus domnului premier Victor Ponta că este foarte supărat pe el pentru că nu a anunţat şi nu s-a consultat cu el înainte de a lua această decizie. (...) Dl. preşedinte Iliescu a fost supărat şi a spus că e o mare responsabilitate pe care o are şi că tot guvernul şi partidul depind de poziţia, decizia pe care o ia Victor Ponta în calitatea lui de prim-ministru. Şi că în faţa acestei situaţii, gesturile sau deciziile trebuie să fie luate în urma consultării cu colegii”, a declarat Rovana Plumb, citată de evz.ro.

De asemenea, fostul lider interimar al PSD a mai precizat că toţi social-democraţii din conducerea partidului i-au cerut lui Ponta să revină la decizia de a pleca din fruntea partidului.

Reamintim că, la scrută vreme după întoarcerea din Turcia, unde şi-a operat genunchiul accidentat la baschet, Ponta şi-a anunţat retragerea de la şefia partidului, care, dacă ar fi fost după voia premierului, ar fi urmat să fie condus până la un eventual viitor congres, de Rovana Plumb. Liviu Dragnea i-a dejucat însă planurile, forţând alegerea unui alt conducători interimar, chiar în persoana acestuia.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne