Ovidiu Raeţchi: "La cuvântul „corupţie” din dicţionar ar trebui pusă o poză cu actuala conducere a PSD"

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi. (Epoch Times)
Loredana Diacu
23.07.2015

La cuvântul "corupţie" din dicţionar ar trebui pusă o poză cu actuala conducere a PSD în frunte cu Dragnea, afirmă deputatul PNL, Ovidiu Raeţchi, adăugând că, în urma deciziei PSD de ieri prin care Liviu Dragnea a devenit preşedinte al partidului, Ponta a ajuns o marionetă la mâna acestuia.

"PSD nu îşi putea alege un şef care să i se potrivească mai bine. Liviu Dragnea – condamnat în primă instanţă – este reprezentativ pentru întreaga structură de conducere a PSD. Aproape jumătate din vicepreşedinţii partidului au probleme cu DNA sau ANI, fiind acuzaţi de corupţie sau evaziune fiscală. O bună parte din liderii PSD care stăteau în spatele lui Dragnea după ce l-a înfrânt şi umilit pe Ponta şi pe care i-aţi putut vedea ieri la televizor au, de asemenea, probleme cu legea. La cuvântul „corupţie” din dicţionar ar trebui pusă o poză cu actuala conducere a PSD în frunte cu Liviu Dragnea”, susţine Raeţchi, potrivit unui comunicat de presă remis Epoch Times.

Conform deputatului liberal, după alegerile de ieri, premierul Victor Ponta a ajuns la mâna şefului său pe linie de partid, Liviu Dragnea:

“Este a doua înfrângere devastatoare pe care Ponta o suferă în cariera sa politică în decurs de câteva luni, după ce a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Klaus Iohannis: pe 16 noiembrie 2014 a pierdut sprijinul electoratului, în ziua în care DNA i-a comunicat că e urmărit penal şi-a pierdut legitimitatea şi ieri a pierdut şi partidul. În plus, prin decizia PSD de ieri, este clar că premierul-inculpat Victor Ponta a ajuns la mâna şefului său pe linie de partid, Liviu Dragnea – condamnat în primă instanţă – devenind o marionetă. Nu vom înceta să repetăm: Ponta trebuie să demisioneze urgent!”, concluzionează Raeţchi.

Reamintim că miercuri, liderii PSD şi l-au ales şef interimar pe Liviu Dragnea, în pofida faptului că Victor Ponta îşi exprimase susţinerea pentru Rovana Plumb.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor