Antonescu acuză televiziunea de casă a premierului Ponta

Crin Antonescu, preşedinte PNL
Crin Antonescu, preşedinte PNL (Epoch Times România)
Loredana Diacu
01.11.2013

Preşedintele PNL Crin Antonescu, se ridică împotriva televiziunii de casă a premierului Ponta, România TV. Revolta lui Antonescu a fost declanşată de faptul că România TV a prezentat joi seara câteva fotografii în care apar separat Crin Antonescu, Cozmin Guşă şi omul de afaceri Ioan Nicolae, afirmând că şeful liberalilor a fost surprins "întâlnindu-se cu două personaje controversate, aflate în atenţia organelor de urmărire penală"

"E o făcătură, nu m-am întâlnit cu Ioan Niculae. Am avut o întâlnire într-un loc public", a declarat Crin Antonescu afirmând că "Nu e prima dată, când acolo, pe postul acela se încalcă orice regulă elementară, orice lege."

"Asta e informaţia otrăvită cu salmonella, oamenii sunt otrăviţi, minţiţi", a catalogat Crin Antonescu informaţiile făcute publice de România Tv.

România TV, postul acuzat de Antonescu este cunoscut ca "portavoce" a premierului român, locul unde Ponta apare pentru a da interviuri ori de câte ori are de transmis public un mesaj, fără a fi deranjat de întrebările incomode din partea unor jurnalişti "băsişti" sau "exaltaţi". România TV l-a însoţit pe Ponta şi în vizită în SUA, încropind un studio în Washington, special pentru ca Ponta să poată transmite informaţii despre întrevederile sale cu oficialii americani.

"Postul acela TV duce o luptă împotriva mea de mai multe luni, dar nu cum o duc şi alţii, cu atacuri , comentarii, răstălmăciri, ci cu minciuni şi făcături de felul acesta. Eu nu vreau să leg aceste două lucruri: acordul meu cu Victor Ponta are altă deschidere, altă destinaţie. Pe mine mă interesează că nu se poate ca această mizerie, ca această fărădelege să continue să inunde presa românească".

Acuzele lui Antonescu vin pe fundalul unei "desăvârşite armonii" în USL, Ponta afirmând ca Antonescu este candidatul coaliţiei la prezidenţiale iar Antonescu declarând nu mai demult de ieri că el este un tip solidar în parteneriate şi că se implică în acestea cu entuziasm, menţionând că atunci când liberalii l-au susţinut pe Victor Ponta pentru a fi premier nu au spus "îl susţinem deocamdată", ci "îl susţinem total".

Reamintim că în anul 2009, politicianul PSD Mircea Geoană a pierdut la "mustaţă" alegerile după ce în presă au apărut fotografii din care reieşea ca s-ar fi întâlnit cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor