Băsescu: Alina Gorghiu recunoaşte că au nenorocit o ţară pentru că voiau să lupte împotriva mea

Electoratul PDL trebuie să înţeleagă că locul lor nu este să susţină acest PNL în care PDL-ul a dispărut, locul lor este la PMP, a opinat fostul preşedinte Traian Băsescu.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, susţine că o apreciază mai mult pe şefa PNL Alina Gorghiu după afirmaţia sa potrivit căreia USL a fost o construcţie pentru a lupta împotriva fostului şef al statului.

"Uite, deşi nu o apreciam, este un lucru extraordinar când un politician la vârful unui partid, indiferent cum îl cheamă, recunoaşte că au nenorocit o ţară pentru că voiau să lupte împotriva lui Băsescu. După declaraţia asta cred că o să o apreciez mai mult pe Alina Gorghiu. Iese la iveală o realitate. (...)

N-a contat decât un singur lucru, să încerce să mă izoleze, să mă îndepărteze din funcţie pentru că-i deranja începutul de funcţionare a justiţiei care s-a făcut în timpul meu. Atenţie, nu o să spun niciodată că justiţia în timpul meu a funcţionat perfect, cu erori, cu...dar a început să se mişte", a declarat luni seară, la postul B1 Tv, Traian Băsescu, citat de Agerpres.

În opinia fostului preşedinte, prin declaraţia făcută, Alina Gorghiu a arătat practic că "locul electoratului PDL este la PMP".

"Eu îi mulţumesc mult pentru că asta va arăta electoratului PDL că locul lui e la PMP, nu acolo. Deci, îi mulţumesc, a fost foarte corectă. Eu sper că această declaraţie trezeşte nu pe politicienii PDL, de care m-am despărţit brutal, pentru că au furat o Convenţie unii din ei, dar electoratul PDL să înţeleagă că locul lor nu este să susţină acest PNL în care PDL-ul a dispărut. Locul lor e la PMP", a punctat Traian Băsescu.