Băsescu: Am obligaţia ca împreună cu micuţul PMP să asigur o opoziţie fermă

PSD-ul lui Liviu Dragnea domină copios primăriile, consiliile judeţene, parlamentul şi ministerele, a atras atenţia liderul PMP Traian Băsescu, care se declară pregătit de opoziţie.
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014 (Sean Gallup / Getty Images)

Proaspăt intrat în Parlament după alegeri, Partidul Mişcarea Populată urmează să asigura o opoziţie fermă, fără compromisuri şi fără jumătăţi de măsură, a anunţat miercuri, pe contul său de Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu, într-o postare intitulată "Opoziţia la PSD".

"În 2016, PSD a câştigat tot ce se putea câştiga din punct de vedere politic. PSD-ul Domnului Dragnea domină copios primăriile, consiliile judeţene, parlamentul, ministerele. Victoriile lor în alegerile locale şi legislative sunt rezultatul votului democratic al românilor.

Am însă obligaţia ca în numele democraţiei, împreună cu toate resursele politice ale micuţului PMP să asigur o opoziţie fermă, fără compromisuri, fără jumătăţi de măsură. Asta este democraţia. Până la urmă acesta pare să fi fost destinul meu în politică: opoziţia fără compromisuri la PSD", a scris Traian Băsescu.

Un internaut a comentat că "e trist unde a ajuns Dreapta" şi şi-a exprimat nemulţumirea că Vasile Blaga a decis să se alieze cu PNL. În replică, liderul PMP i-a transmnis că "nu mai este timp de căutat vinovaţi, acum trebuie reconstruit".