Băsescu, despre Sebastian Ghiţă: Un mogul mai periculos decât Voiculescu

Traian Băsescu
Traian Băsescu (JOHN THYS / AFP / Getty Images)

Preşedintele Traian Băsescu a precizat duminică seară, în cadrul unui interviu pentru Realitatea TV, că deputatul PSD Sebastian Ghiţă, patronul postului România TV, este un mogul mai periculos Dan Voiculescu.

"Toţi mogulii au fost periculoşi. Voiculescu, Vîntu, Ghiţă şi Patriciu. Au manipulat. Au folosit media în folosul lor propriu. Patriciu a mers ce a mers şi şi-a dat seama că e o soluţie proastă şi a ieşit. Mai toxic este Ghiţă decât Voiculescu. Ştii cine e Voiculescu. E un turnător nenorocit, şi-a terminat familia, salariaţii lui recită pe bani. La Antena 3 sunt nişte salariaţi, le-aţi spus ziarişti, i-aţi înnobilat”, a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului a subliniat legătura strânsă dintre Sebastian Ghiţă şi premierul Victor Ponta.

„Ghiţă e alt specimen, e din generaţia tânără. Vîntu a dobândit un imperiu mediatic furând de la privaţi. Ghiţă numai cu bani de la stat, numai prin contracte cu statul, sprijinit în mod categoric de Victor Ponta, ia bani din afaceri cu statul, după care se pune cu arme şi bagaje la construcţia statuii lui Ponta. Ghiţă e mai periculos decât Voiculescu", a adăugat Traian Băsescu.