Căpăţână îl acuză pe Voiculescu de "făcătură" în scandalul Mircea Băsescu

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu (Epoch Times România)

Uriaşul scandal în care este implicat fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, ar fi fost pus la cale de Dan Voiculescu, fondatorul USL-ului şi patron al Antenei 3 şi ar fi costat un milion de euro.

Conform Realitatea, Marian Căpăţână, presupusul intermediar între familia lui Bercea Mondialu' şi Mircea Băsescu, a declarat ca fiul lui Bercea i-ar fi spus ca Dan Voiculescu i-a dat un milion de euro pentru pentru a-l atrage pe Mircea Băsescu în scandalul de corupţie pentru care Parlamentul, montat de Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut demisia preşedintelui.

De altfel, Marian Căpăţână le-a declarat, vineri, jurnaliştilor că întreg scandalul traficului de influenţă pe care l-ar fi făcut Mircea Băsescu pentru eliberarea lui Bercea Monidalu', este doar o "făcătură" pusă la cale de Dan Voiculescu.

"Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani împrumut, am vrut să îi folosesc la AVERSA şi nu i-am mai folosit", a spus Marian Căpăţână, înainte de a intra în duba cu care urma sa fie dus în arestul Poliţiei Capitalei.

Potrivit Realitatea TV, Căpăţână a susţinut aceeaşi declaraţie şi în faţa instanţei.

Marian Căpăţână a mai susţinut că ar fi fost contactat de fiul lui Bercea Mondialu', Florin Anghel, în perioada martie - aprilie 2013 şi acesta i-ar fi oferit 200.000 DE EURO, cu condiţia să declare că o parte din bani ar fi ajuns la Traian Băsescu. Căpăţână a mai declarat că Florin Anghel i-ar spus spus că banii provin de la Dan Voiculescu.

Vineri, Curtea de Apel Bucureşti, a respins contestaţiile celor doi faţă de măsura preventivă dispusă în dosarul traficului de influenţă ce ar fi fost făcut pentru că interlopul Bercea Mondial să scape de închisoare.

Reamintim că uriaşul scandal de presă al presupusului trafic de influenţă pe care l-ar fi făcut Mircea Băsescu pentru eliberarea lui Bercea a izbucnit după ce Antena 3, postul TV al lui Dan Voiculescu, duşman declarat al preşedintelui, a difuzat o înregistrare video incompletă, din care s-a presupus mai apoi că fratele preşedintelui ar fi luat bani de la clanul Bercea, contra ajutor la eliberare interlopului, condamnat la închisoare pentru tentativa de omor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne