Cine este noul lider UNPR? Colonel în rezervă, fiu de director în comerţul exterior ceauşist

Cu o zi în urmă, UNPR l-a ales pe urmaşul lui Gabriel Oprea la conducerea partidului - Valeriu Steriu - cel pe care generalul îl recomandase deja ca posibil succesor. Dar cine este mai exact Valeriu Steriu şi ce îl recomandă pentru această funcţie?
Valeriu Steriu,vicepreşedinte UNPR
Valeriu Steriu,vicepreşedinte UNPR (Epoch Times România)

Un lider cu potenţial deosebit – aşa îl descria fostul vicepremier Gabriel Oprea, în urmă cu nicio lună, pe urmaşul său la şefia UNPR, Valeriu Steriu. Un lider care, cel puţin până acum, a preferat să crească la umbra unor mentori politici, scrie PressOne.

Gabriel Oprea a fost doar cel mai recent şef al său. În ascensiunea sa, Steriu (50 de ani) s-a lipit, pe rând, de fostul premier Adrian Năstase – în mandatul căruia a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, dar şi de ex-preşedintele Traian Băsescu, căruia i-a fost consilier la Cotroceni.

Publicaţia citată a coborât pe arborele genealogic al lui Valeriu Steriu şi a descoperit rude instalate în poziţii cheie din stat, o firmă deţinută de israelieni, un posibil conflicte de interese, dar şi un tată grijuliu, căruia cei doi fraţi Steriu, Valeriu şi Alexandru, îi datorează, în bună parte, cariera.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne