Ciprian Ciucu are două întrebări pentru primăriţa Firea

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Florin Chirilă/Epoch Times)

Unul dintre consilierii PNL, Ciprian Ciucu, a ţinut să- i adreseze două întrebări primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, în contextul în care Bucureştiul a pierdut competiţia pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

1. Stimată doamnă Primar General, vă rog să declaraţi public dacă aţi fost invitată să reprezentaţi sau să participaţi reprezentând Bucureştiul, în faţa juriului European Capital of Culture (ECoC), pentru a susţine candidatura Bucureştiului pentru a fi capitală Europeană a Culturii în anul 2021;

2. De asemenea, dacă aţi primit o astfel de invitaţie şi n-aţi participat, vă rog să ne spuneţi care au fost motivele pentru care aţi refuzat să susţineţi candidatura oraşului nostru în această competiţie deosebit de importantă, pentru care, de-a lungul anilor, au muncit mulţi oameni şi am investit fonduri semnificative.

"Vă adresez aceste întrebări în contextul în care am înţeles că nu aţi participat la întâlnirea în care ar fi trebuit să susţineţi cauza Bucureştiului, iar acest lucru a contat în decizia juriului", a declarat Ciprian Ciucu.