Ciucu: Firea a guvernat în regim de "breaking news", încremenită parcă într-o campanie electorală veşnică

A trecut un an de când primăriţa PSD Gabriela Firea s-a instalat în fotoliul lui Sorin Oprescu, timp în care nu a făcut mai nimic pentru bucureşteni, este de părere liberalul Ciprian Ciucu.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Pesedista Gabriela Firea nu a făcut mai nimic de când a devenit primar general al Capitalei, a guvernat Bucureştiul în regim de "breaking news", a acuzat, pe pagina sa de Facebook, consilierul general PNL Ciprian Ciucu.

"S-a făcut anul de la alegerile locale, prilej de evaluare de etapă. Mulţi se uită la ce au promis primarii şi ce au realizat în acest an. La Bucureşti e simplu. Gabriela Firea nu a făcut mai nimic, s-a dus doar mereu la TV, încremenită parcă, într-o campanie electorală veşnică: "vom face", "voi drege", vom, voi, o să, o să, o să... Primarul Firea a guvernat Bucureştiul în regim de "breaking news", permanent preocupată să vină cu ceva nou, eventual spectaculos, uşor de făcut, cu care să ţină ştirile.

Azi anunţă concursul cu faţadele, mâine pe cel cu un nou logo, poimâine zice de wifi în RATB ş.a.m.d. Nimic despre RADET, nimic despre riscul seismic, nimic despre trafic. Nimic durabil, nimic concret, nimic esenţial. Nu apucă să facă nimic din ceea ce promite şi trece la o nouă "ştire". Bucureştiul arată de parcă ar fi condus nu de către un Primar, ci de către biroul de presă din Primărie", a scris Ciprian Ciucu.

Potrivit liberalului, acum, la un an, dacă ar fi să evaluăm activitatea primarului după apariţiile în media, merită felicitări. Dar dacă este să ne uităm la cum se degradează oraşul sub ochii noştri, Primarul este repetent, n-ar lua nici măcar nota 4.

Ciprian Ciucu anunţă că urmează să publice, la sfârşitul acestei luni, pentru că pe 20 iunie a fost validată Firea ca primar, propria sa evaluare - "Cartea Neagră a unui an de guvernare Firea/PSD/ALDE".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne