Ciucu, invitat de Firea la un concert: Nu onorez invitaţia. Nu vreau să-mi frec coatele cu pesediştii

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Invitat la un Concert Extraordinar de Crăciun de primăriţa Capitalei Gabriela Firea, consilierul PNL Ciprian Ciucu nu are de gând să participe la eveniment. Motivul? Nu vrea să-şi "frece coatele cu pesediştii" de la mic la mare.

"În contextul minciunii cum că Primarul General, dna. Gabriela Firea, n-ar fi fost invitată la ceremonia prilejuită de Ziua Naţională... Gabriela Firea: "Mă voi duce la Arcul de Triumf […] şi voi sta în public, fără să am această onoare şi demnitate de a sta la tribună". Nasol.

Să cobori tocmai de la etajul 14 printre oameni, nu-i chiar ceea ce-ţi doreşti atunci cânt toată viaţa umbli onoruri şi sindrofii. Doar că nu-i adevărat, Gabriela Firea a fost invitată la Ziua Naţională şi are locul ei rezervat printre fruntaşii naţiunii. Trebuie însă să recunosc, doamna Firea a fost însă atentă cu mine", a declarat Ciprian Ciucu.

După ce l-a dat în judecată împreună cu soţul său Florentin Pandele, primăriţa Firea i-a trimis o invitaţie consilierului PNL la un Concert Extraordinar de Crăciun.

"După ce m-a dat în judecată împreună cu soţul său primarul, mi-a trimis o invitaţie semnată de domnia sa (cu Primarul G.F. are onoarea de a vă invita...), la un Concert Extraordinar de Crăciun, cu circuit închis, special pentru invitaţii decişi de doamna Firea. Concertul este organizat de primărie şi din banii primăriei.

Cum eu nu vreau să-mi frec coatele cu pesediştii de la mic la mare, sau cu doamna Bitănescu, am decis să nu onorez invitaţia, ca să nu-mi stric seara. Concertul special şi extraordinar şi mirobolant are loc în contextul în care joia trecută nu mai erau bani pentru poştă la primărie şi Bucureştenii erau chemaţi în persoană să-şi ridice hârtiile cu răspunsuri la diferitele probleme pe care le au...", a adăugat Ciprian Ciucu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne