Clotilde Armand: Ce ziceţi dacă în loc de Soros am discuta despre banii furaţi anual de mafia transpartinică?

Ideologii şi echipa de campanie PSD-ALDE-PRU au găsit un lucru grav - că nu suntem membri ai Societăţii "Românii Verzi", a remarcat Clotilde Armand, de la USR.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

În ciuda acuzaţiilor lansate de ideologii şi echipa de campanie PSD-ALDE-PRU, Uniunea Salvaţi România nu a beneficiat de nici o sponsorizare de la vreo fundaţie asociată cu miliardarul ungar George Soros, a atras atenţie joi, pe contul său de Facebook, vicepreşedintele USR Clotilde Armand.

"USR nu a beneficiat de nicio sponsorizare de la vreo fundaţie asociată lui George Soros, aşa cum am fost în mod repetat acuzaţi; sunt teme de atac gândite de consultanţii politici şi de imagine ai partidelor parlamentare. Suntem acuzaţi că avem nume străin sau că nu ne-am născut aici.

Ideologii şi echipa de campanie PSD-ALDE-PRU au găsit un lucru grav că nu suntem membri ai Societăţii "ROMÂNII VERZI". Astfel de atacuri veţi mai auzi şi vedea tot mai des pe măsură ce ne apropiem de 11 decembrie", a declarat Clotilde Armand.

Reprezentanta USR şi-a încheiat mesajul printr-un post-scriptum:

"- Ce ziceţi dacă în loc de Soros am discuta despre: risipa banului public, banii furaţi anual de mafia transpartinică, localităţile ţării care nu sunt capabile să se susţină financiar, marea fraudă din educaţie, atragerea banilor europeni, sectoare strategice (energie, transporturi, sănătate), investiţii, agricultură, românii care muncesc la negru, lupta anti-sărăcie sau bugetul de anul viitor?

- Mofturi!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne