Clotilde Armand: Clanul Cherecheş - un simbol al corupţiei din România. PNL să-i retragă sprijinul

Liberalii au trimis-o în cursa pentru parlamentare pe mama lui Cătălin Cherecheş, primarul suspendat din Baia Mare, iar oraşul este acum împânzit cu afişe cu poza celor doi, lucru care i-a atras atenţia reprezentantei USR, Clotilde Armand, care a mers în vizită acolo.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

PNL trebuie să retragă sprijinul acordat familiei Cherecheş din Baia Mare, un simbol al corupţiei din România, a solicitat miercuri, într-un filmuleţ postat pe pagina sa de Facebook, vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand.

"Sunt la Baia Mare şi aş dori să vorbesc despre o familie care este foarte importantă aici - familia Cherecheş. Nu puteţi să rataţi familia Cherecheş aici în Baia Mare pentru că domnul Cherecheş este absolut peste tot, pe toate panourile publicitare din oraş. În acelaşi timp, acest domn este şi pe toate afişele electorale. Acest lucru să ştiţi că este perfect ilegal, în sensul că el nu avea voie să fie pe tot afişajul public. La fiecare autobuz este acest domn, la fiecare afişaj mare din oraş, cred că poza lui este de sute de ori în tot oraşul", a declarat Clotilde Armand.

Potrivit reprezentantei USR, deşi acest lucru este ilegal, este însă foarte greu de a face ceva împotriva familiei Cherecheş.

"Trebuie să ştiţi că doamna aceasta [mama edilului - n.r.] este director de spital şi i-a făcut un împrumut cash fiului ei de un milion jumătate de euro, probabil pentru ca el să-şi poată pune afişe peste tot. Domnul Cherecheş este director la Romsilva, unde a lucrat fiul lui Cherecheş şi familia aceasta este prezentă peste tot şi ne sfidează cu acest afişaj peste tot, în tot oraşul", a subliniat Clotilde Armand.

În acest context, vicepreşedintele USR le cere liberalilor să-şi retragă susţinerea faţă de Viorica Cherecheş, care candidează pentru un post de deputat din partea partidului, fiind cap de listă în Maramureş.

"Eu aş cere frumos la PNL să le spună familiei Cherecheş să retragă aceste afişe care sunt în tot oraşul şi chiar să-şi retragă susţinerea faţă de doamna Cherecheş. Este o familie care reprezintă tot ce este corupţie în România. Eu fac asta pentru a-i ajuta pe cetăţenii din Baia Mare. Este un simbol al corupţiei din România", a adăugat Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne