Comportamentul bizar al lui Hillary generează speculaţii cu privire la sănătatea acesteia [video]

După ce mass media americană a speculat pe tema sănătăţii mintale a lui Donald Trump, a venit şi rândul rivalei sale democrate, Hillary Clinton, al cărei comportament ciudat din ultima perioadă, a dus la speculaţii cu privire la starea sănătăţii sale.
Hillary Clinton având probleme la urcatul scărilor, 24 februarie, 2016 în North Charleston
Hillary Clinton având probleme la urcatul scărilor, 24 februarie, 2016 în North Charleston (Mark Makela/Getty Images)

Comportamentul bizar şi schimbător al lui Hillary Clinton în cursul campaniei prezidenţiale (culminând săptămâna trecută cu un comentariu ciudat) i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva este grav bolnavă. Hillary a avut de mai multe ori convulsii care par să fi fost atacuri de apoplexie pe camera de filmat, inclusiv o serie de crize de tuse aparent inexplicabile.

În ianuarie 2013, CNN a transmis că Hillary Clinton, pe atunci secretar de stat, a fost tratată cu anticoagulanţi la un spital din New York pentru a ajuta la dizolvarea unui cheag de sânge la cap. La momentul respectiv doctorii sperau că Hillary îşi va reveni complet. Ea a fost internată la New York Presbyterian Hospital din cauza unui cheag descoperit în timpul unui examen făcut după o comoţie suferită în decembrie 2012. Cheagul a fost localizat într-o venă situată între creier şi craniu, în spatele urechii drepte şi nu a rezultat (cel puţin oficial) într-un atac cerebral sau vreo afecţiune neurologică, conform declaraţiilor doctorilor ei.

În 2005, pe atunci senator, Hillary Clinton a leşinat în timpul unui discurs în Buffalo, statul New York, primind îngrijiri medicale la faţa locului. “După aproximativ 5 minute de la începerea discursului, a spus că îi este rău”, a declarat la acea vreme Len Lenihan, preşedintele democrat al districtului Erie. “Clinton a părăsit podiumul şi şi-a continuat discursul dintr-un scaun, dar în cele din urmă a părăsit camera, susţinând că avea nevoie de o pauză”, a adăugat Lenihan. Hillary s-a întors pe podium după o perioadă de timp, dar a leşinat înainte să îşi reia discursul. “A fost clar că a leşinat”, a susţinut el.

Astfel, rămân întrebări legate de sănătatea lui Hillary, în special după publicarea weekendul trecut, a unor fotografii datate în februarie 2016, în care fostul secretar de stat pare să aibă dificultăţi de a urca scările.

Acest lucru a alimentat speculaţiile în legătură cu identitatea unui bărbat de culoare, aparent din serviciile secrete, care se află mereu îm imediata apropiere a lui Hillary Clinton.

Dreapta, agent de culoare care aparent poartă o seringă de prim ajutor, cu Diazepam, împotriva leşinurilor
Dreapta, agent de culoare care aparent poartă o seringă de prim ajutor, cu Diazepam, împotriva leşinurilor (Captură video)

Conform website-ului Zero Hedge, aşa-zisul doctor a ieşit în evidenţă în cadrul unui incident recent de campanie când, pentru câteva momente, Clinton a “îngheţat” în faţa huiduielilor publicului. “Doctorul” părea să fie mereu în preajma lui Hillary pentru a o linişti, dând la o parte agenţii din Serviciul Secret şi îndemnând-o să continue să vorbească. Conform autorului cărţii Gorilla Mindset, Mike Cernovich, presupusul doctor “nu este un agent obişnuit din Serviciul Secret”. Bărbatul a încurajat-o "Eşti ok... Continuă să vorbeşti... Poţi să mergi înainte"... după care a trecut pe la fiecare dintre cei trei agenţi sosiţi în grabă pe scenă (unul dintre ei încerca deja să scoată ceva din costum) şi i-a impins din imediata apropiere a fostului secretar de stat, muşamalizând incidentul.

Agent de culoare, aparent aparţinând unui serviciu secret, purtând, în imediata apropiere a lui Hillary Clinton, o seringă cu diazepam, împotriva leşinurilor acesteia
Agent de culoare, aparent aparţinând unui serviciu secret, purtând, în imediata apropiere a lui Hillary Clinton, o seringă cu diazepam, împotriva leşinurilor acesteia