Cum arată o cină de lux, de 15.000 dolari, în reşedinţa familiei Disney

"21 Royal" Disneyland din California îşi deschide porţile pentru o cină de 12 persoane contra sumei de 15.000 dolari.
Tacâmuri
Tacâmuri (21 Royal)

Se pare că visul multor fani Walt Disney este să păşească într-o casă văzută în filme şi să stea la o masă de lux exact ca cele din filme. Astfel că, pentru a satisface aceste dorinţe, parcul Disneyland din California a deschis porţile 21 Royal, o casă care a fost planificată ca reşedinţă privată a familiei Disney şi care, până în prezent, a fost accesibilă doar membrilor selectului Club 33, fondat de creatorul lui Mickey Mouse.

Dar acum, vizitatorii exclusivişti ai 21 Royal îşi pot vedea visul cu ochii. La intrare sunt întâmpinaţi de personalul reşedinţei cu cocktail-uri, servite de majordomi, care pot fi consumate în sufragerie şi în grădină.

În continuare, pot explora diferite camere care alcătuiesc reşedinţa decorată de Dorothea Redmond, designer pentru filme legendare cum ar fi Pe aripile vântului sau Rebecca. Casa include mai multe elemente tematice, cum ar fi picturi murale din celebrele castele ale prinţeselor Disney.

La momentul cinei, oaspeţii iau loc în jurul unei mese luxoase, cu feţe de masă albe, flori proaspete, tacâmuri placate cu aur şi cristal fin. Meniul, foarte personalizat, este creat de o echipă culinară formată din doi bucătari şi un somelier.

Seara se poate încheia cu un final grandios, în stilul Disney: consumarea desertului pe un balcon privat, cu o vedere spectaculoasă a parcului.

Dar trebuie specificat că o astfel de experienţă costă în jur de 15.000 dolari pentru un grup de 12 persoane. Un lux care este doar apanajul unor elite.