Deputată ALDE, atac la Iohannis: Cu imunitatea ce aţi făcut? Puteţi să-mi descrieţi pas cu pas, nu mă supăr

Unul din liderii partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, prim-vicepreşedintele Steluţa Cătăniciu, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Deşi în campania pentru prezidenţiale din 2014 a declarat că primul lucru pe care îl va face, după ce va ajunge preşedintele României, va fi să renunţe la imunitate, Klaus Iohannis nu s-a ţinut de cuvânt, primul lucru pe care l-a făcut fiind să plece în concediu în Statele Unite, a declarat sâmbătă, în cadrul unei scrisori deschise adresate şefului statului, prim-vicepreşedintele ALDE, deputata Steluţa Cătăniciu.

Vă prezentăm mai jos scrisoarea adresată preşedintelui:

"Domnule preşedinte Klaus Iohannis,

Se apropie campania pentru alegerile parlamentare şi observ că aţi intrat în joc! În fiecare zi, aproape, ne vorbiţi despre legalitate, moralitate, integritate. Raportându-mă la îndemnurile dumneavoastră, vreau să vă amintesc un fapt pe care cred că mulţi români l-au uitat. Se pare că l-aţi uitat şi dumneavoastră!

În campania din 2014, pentru alegerile prezidenţiale, într-o conferinţă de presă, la Cluj, aţi declarat că primul lucru pe care îl veţi face, după ce veţi ajunge preşedintele României, va fi să renunţaţi la imunitate!

Primul lucru pe care l-aţi făcut, domnule preşedinte, a fost să plecaţi într-un concediu, în Statele Unite ale Americii, într-o vizită privată în Palm Beach County! O să intru şi eu în jocul dumneavoastră şi vă ridic o minge la fileu. La câte ne ridicaţi dumneavoastră, avem şi noi dreptul! Cred!

Cu imunitatea ce aţi făcut domnule preşedinte? Ce aţi întreprins, în doi ani de mandat, pentru a renunţa la ea? Puteţi să-mi descrieţi pas cu pas, nu mă supăr, poate o să înţelegem chiar mai bine! Şi puteţi să-mi spuneţi, vă rog, dacă vedeţi mingea şi fileul?!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne