Efectul DNA. Andrei Volosevici îşi anunţă retragerea din cursa pentru Primăria Ploieşti

Intrat în colimatorul DNA, liberalul Andrei Volosevici - candidatul PNL la Primăria Ploieştiului - a decis să facă în pas în spate.
Sigla DNA
Sigla DNA (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Urmărit penal pentru într-un proaspăt dosar marca DNA, senatorul PNL Andrei Volosevici a anunţat, duminică seară, că îşi retrage candidatura la Primăria Ploieşti.

"Pe 24 martie 2016 am fost chemat la DNA Ploieşti şi mi s-a comunicat că sunt suspect pentru posibile fapte de corupţie petrecute în anul 2012. În legătură cu aceste aspecte, sunt convins că îmi voi demonstra nevinovăţia, dar doresc să fac acest lucru la instituţiile abilitate, fără a încerca să mă victimizez în spaţiul public.

Dată fiind această nouă situaţie în care mă aflu, din respect faţă de colegii de partid şi mai ales faţă de dumneavoastră, ploieştenii, şi aşa greu încercaţi de incompetenţa celor care conduc oraşul din 2012, am decis să îmi retrag opţiunea de a candida la primăria Ploieşti", a scris Andrei Volosevici pe reţeaua de socializare.

Procurorii DNA au dispus începerea urmăririi penale faţă de Volosevici, fost primar PDL al municipiului Ploieşti pentru abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea unui folos necuvenit pentru altul şi luare de mită într-un dosar cu un prejudiciu estimat de peste 32,5 milioane de lei.

Pentru mai multe informaţii despre acuzaţiile care i se aduc lui Andrei Volosevici intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne