Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, obligată să-şi şteargă postări de pe Facebook

Fiul fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu, a convins instanţa să o oblige pe fosta sa soţie să posteze sau să comunice în spaţiul public afirmaţii ce i-ar putea încălca dreptul la onoare, reputaţie şi viaţă privată.
Loredana Diacu
04.04.2016

alte articole

(www.newstimisoara.ro)
Loredana Diacu
04.04.2016

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, autoare a unor denunţuri incendiare la DNA şi a unor postări pe Facebook la fel de incendiare, a fost obligată de instanţă să şteargă de pe contul de socializare mai multe postări în care făcea referiri la fostul său soţ.

Potrivit digi24.ro, fostul soţ al Alinei Petre, Marian Măgureanu, a deschis la finalului anului trecut două procese la Tribunalul Bucureşti, iar unul dintre acestea s-a judecat în procedură de urgenţă. Prin decizia instanţei, Alina Petre este obligată să îndepărteze din spaţiul public mai multe postări.

Instanţa a mai obligat-o pe Alina Petre să se abţină să posteze sau să comunice în spaţiul public orice afirmaţii care pot încălca dreptul fostului ei soţ la onoare, reputaţie, demnitate şi viaţă privată, până la soluţionarea definitivă a celuilalt dosar.

Hotărârea, pe care fosta noră a lui Măgureanu a contestat-o deja, a fost pronunţată în aceeaşi perioadă în care Alina Petre anunţa depunerea unor denunţuri la DNA privind fapte de corupţie care ar fi fost săvârşite de politicieni, oameni de afaceri, dar şi membri ai familiei Măgureanu, arată sursa citată.

Reamintim că fosta noră a lui Virgil Măgureanu şi Florin Ghiulbenghian au făcut denunţuri vizându-i (printre alţii), pe fostul său socru, Virgil Măgureanu, pe fostul preşedinte Băsescu, pe Crin Antonescu, pe Guvernatorul BNR Mugur Isărescu, pe Daniel Morar etc. Unul dintre denunţuri vizează presupusa ucidere a lui Codruţ Marta despre care, potrivit denunţătorilor, ar fi ştiut inclusiv fostul preşedinte Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor